Cosmic

Deslușim tainele Universului cu popsocket-uri din colectia Cosmic, unde stelele, luna și nebuloasele crează un univers sublim, pe care abia așteptăm să îl descoperi. Și cum să pleci în spațiu este foarte costisitor, cumparându-ți un popsocket Cosmic și vei trăi o experiență unică, însă fără antrenamente sau sume mari.

Alege calitatea și originalul. Toate produsele Popsocket sunt realizate dupa brevete îndelung imbunătățite, pe care vei regăsi numărul patentului ștanțat și numărul de înregistrare. Nu te lăsă păcălit de suporturi pentru telefoane ce nu respectă standardele de calitate și îți pot deteriora smartphone-ul sau tableta. Alege originalul, oferit doar de Popsocket Romania.


Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
 
Livrare rapidă
Alege-ți acum un popsocket, cel mai cool accesoriu pentru telefon și tabletă și ți-l livrăm prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare, pe întreg teritoriul României.
 
Cele mai cool cadouri
PopSockets este o idee grozavă pentru cadouri! Familie, prieteni, colegi de serviciu sau șefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.