Sport

Fă cunoștință cu colecția de popsocket dedicata sportului! Pasionaților de mișcare le oferim o colecție unică de accesorii pentru iphone și diverse suporturi pentru telefoane la prețuri excelente. Fie că le cumperi pentru tine sau a le transforma în cadouri, în această secțiune vei găsi modele cu care să nu dai greș.

Îmbunătățim frecvent gama de produse, astfel încât să găsești un Popsocket care să se potrivească nevoilor tale. Fii la curent cu ultimele noutăți!


Afisare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
 
Livrare rapidă
Alege-ți acum un popsocket, cel mai cool accesoriu pentru telefon și tabletă și ți-l livrăm prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare, pe întreg teritoriul României.
 
Cele mai cool cadouri
PopSockets este o idee grozavă pentru cadouri! Familie, prieteni, colegi de serviciu sau șefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.