Unicornul Popsockets

Dragii noștri, special pentru Ziua Copilului, v-am pregătit o colecție în ediție limitată destinată Unicornului, o gamă unică și jucașă de accesorii de telefon Popsockets, dar și de carcase de telefon cu sclipici și unicorn.

Popsockets Unicorn este dedicat vouă, tuturor copiilor, pentru că ne dorim să vă păstrați imaginația și mereu să credeți că puteți zbura asemenea unui Unicorn pentru atingerea visurilor voastre.

Dacă vă place unul din Unicornul Popsockets, comandați-l repede, este ediție limitată! Intrați rapid și pe pagina noastră de Facebook pentru a participa la CONCURSUL UNICORNULUI POPSOCKETS! 6 Popsockets Unicorn vor zbura ☻ către 6 copii de 1 iunie.

La Mulți Ani, dragi copii!


Afisare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
 
Livrare rapidă
Alege-ți acum un popsocket, cel mai cool accesoriu pentru telefon și tabletă și ți-l livrăm prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare, pe întreg teritoriul României.
 
Cele mai cool cadouri
PopSockets este o idee grozavă pentru cadouri! Familie, prieteni, colegi de serviciu sau șefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.