Colectia Keith Haring

Fa cunostinta cu celebrul grafician american Keith Haring, primul pasionat de grafitti care a trasformat desenele urbane in arta. Colectia de accesorii de telefoane si tableta oferita de PopSockets Romania iti face cunostinta cu cele mai consacrate lucrari ale artistului, cunoscut si apreciat in intreaga lume pentru paleta de culori electrizante si imbinarea armonioasa a picturii cu detalii din cultura urbana.

Colectia de PopSockets Keith Haring este modalitatea noastra de a omagia primul om care a avut curajul sa creeze o comunitate dedicata pictorilor cu grafitti, pe care i-a atras datorita folosirii liniilor indraznete, a culorilor vii si a figurilor active, ce transmit mesaje puternice despre viata, unitate si fericire.

Descopera fascinanta incursiune a lui “K”, cu ajutorul suporturilor de telefoane si tablete oferite de PopSockets Romania.


Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
 
Livrare rapidă
Alege-ți acum un popsocket, cel mai cool accesoriu pentru telefon și tabletă și ți-l livrăm prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare, pe întreg teritoriul României.
 
Cele mai cool cadouri
PopSockets este o idee grozavă pentru cadouri! Familie, prieteni, colegi de serviciu sau șefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.