Colectia Keith Haring

Fa cunostinta cu celebrul grafician american Keith Haring, primul pasionat de grafitti care a trasformat desenele urbane in arta. Colectia de accesorii de telefoane si tableta oferita de PopSockets Romania iti face cunostinta cu cele mai consacrate lucrari ale artistului, cunoscut si apreciat in intreaga lume pentru paleta de culori electrizante si imbinarea armonioasa a picturii cu detalii din cultura urbana.

Colectia PopSockets Keith Haring este modalitatea noastra de a omagia primul om care a avut curajul sa creeze o comunitate dedicata pictorilor cu grafitti, pe care i-a atras datorita folosirii liniilor indraznete, a culorilor vii si a figurilor active, ce transmit mesaje puternice despre viata, unitate si fericire.

Descopera fascinanta incursiune a lui “K”, cu ajutorul suporturilor de telefoane si tablete oferite de PopSockets Romania.


Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
 
Livrare rapidă
Livrăm prin curier rapid, în toată țara, în 24-48 de ore. Comenzile din weekend sau cele efectuate de Sărbătorile naționale vor fi livrate în urmatoarele zile lucrătoare.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.