Diamant

Fa cunostinta cu noile modele de accesorii telefoane, ce se pot transforma in cadouri ieftine foarte utile. PopSockets Diamant a fost conceput pentru a da stralucire smartphone-ului sau tabletei pe care este aplicat si ca aceste gadgeturi sa fie manevrate mai usor, in deplina siguranta.

De ce sa alegi un PopSockets Diamant? Iti spunem noi: pe langa cel mai bun pret de pe piata, te vei indragosti rapid de eficienta lui si nu iti vei mai folosi gadgeturile preferate fara el. Este simplu de utilizat, foarte sigur si la un pret extrem de accesibil.

Asadar, daca iti iubesti telefonul, ai grija de el cu accesorii cool, de la PopSockets Romania!


Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
 
Livrare rapidă
Alege-ți acum un popsocket, cel mai cool accesoriu pentru telefon și tabletă și ți-l livrăm prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare, pe întreg teritoriul României.
 
Cele mai cool cadouri
PopSockets este o idee grozavă pentru cadouri! Familie, prieteni, colegi de serviciu sau șefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.