Certificat Conformitate & Garantie

Declaratie de Conformitate
SC CHRISTINA DIAMONDS SRL
RO 33831570
Delea Veche 24, C1-24, Bucuresti
0759 01 22 04
office@popsockets.ro

In conformitate cu prevederile legale privind raspunderea pentru calitatea produselor livrate, SC CHRISTINA DIAMONDS SRL, cu datele de identificare din antet, asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, cf prevederilor art. 5 din HG 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca accesoriile POPSOCKETS si Suportul pentru Popsockets pe care le comercializam si pentru care suntem titulari, pentru care societatea noastra este importator unic in Romania, indeplinesc parametri de calitate prevazuti in standardele legale si nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu produc un impact negativ asupra mediului.
 Prin prezentul certificat garantam calitatea produselor cu conditia respectarii instructiunilor de utilizare si a prescriptiilor de punere in functiune, intretinere, reparatii, depozitare, conservare si transport. Prezentul certificat este intocmit in conformitate cu HG 1002/2002, OG 21/1992 si atesta legal ca produsele de mai sus corespund scopului pentru care au fost create, incadrandu-se in parametri de calitate prevazuti de standardele si directivele in vigoare. Standarde indeplinite pentru accesorii: 89/336/EEC.

Certificat de Calitate
Popsockets este un accesoriu de telefon realizat pe baza unui patent american. Ca importatori garantam ca pe dispozitivele dumneavoastra ajunge un accesoriu ORIGINAL, productia acestora fiind direct supravegheata de inventatorul David Cortade, care garanteaza ca produsele sunt  fara defecte de fabricare si de o calitate patentata. PopSockets a fost supus la nenumarate teste, tocmai pentru a va oferi posibilitatea sa utilizati fara probleme, cel putin 1 an acest produs inovator.

PRECAUȚII ȘI INFORMAȚII UTILE:
a. Vă recomandăm să utilizati dispozitivul ca parte a telefonului dumneavoastra si sa aveti grija in manipularea acestuia.
b. Evitati zgarieturile, folosirea improprie, brusca si alte manipulari defectuoase.
c. Pozitionarea si repozitionarea lui se face de cate ori aveti nevoie, prin simpla apasare timp de 12 secunde.
d. Daca partea adeziva s-a murdarit, spalati-o pentru a obtine aderanta necesara lipirii.
e. Nu fortati acordeonul si nici partea superioara. Daca se desprinde trebuie introdus acordeonul in micile incluziuni ale parti superioare.
f. Nu folositi solutii chimice sau foc pe PopSockets. Siguranta sta in mainile dumneavoastra.

CLAUZE ȘI CONDIȚII DE GARANȚIE LIMITATĂ:

 • - Prezentul act certifică faptul ca sunteti in posesia unui dispozitiv ce este in conformitate cu prevederile legale si indeplineste conditiile de comercializare conform standardelor de productie de catre producator.
 • - Returnarea banilor sau înlocuirea produsului  se face în 14 zile de la data cumpărării, doar dacă acesta este intact, nefolosit şi este adus cu bonul fiscal, factura și toate celelalte documente însoţitoare.
 • - Pentru orice defecțiune tehnică sau neconformitate ce ține de construcția dispozitivului, cererea de înlocuire sau reparație se va soluționa în termen de 14 zile, conform Legii nr. 449/2003 ce prevede “înlocuirea produsului sau schimbul acestuia cu altul de aceeași valoare”.
 • - Oferim garantie doar daca produsul a fost achizitionat de pe teritoriul Romaniei si doar de la un distribuitor autorizat. Nu oferim garantie daca produsul a fost achizitionat second-hand sau daca a fost castigat la licitatii, concursuri sau prin alte metode.
 • - Această garanție nu include deterioararea dispozitivului din cauza nerespectării indicațiilor de la punctul 1 (Precauții și informații utile), a accidentelor, a neglijenței, a utilizării  necorespunzătoare sau a altor factori care nu au legatură cu defectele de material sau manoperă.  
 • - Garanția se pierde odată cu intervenția persoanelor neautorizate asupra produsului, apariția de zgârieturi, lovituri sau alte deficiențe de natură externă, ce pot duce la neconformitatea optică sau fizică a produsului.
 • - Pierderea bonului fiscal și a certificatului de garanție. Orice reparaţie la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua gratuit sau acesta se va înlocui, în condițiile O.G. nr.21/ 1992 revizuită, doar dacă se confirmă că un defect de material sau manoperă a producătorului a reprezentat cauza deteriorării, mai degrabă decât utilizarea necorespunzătoare a bijuteriei de către cumpărător, a întreținerii defectuase și utilizarea produsului contrar recomandărilor..
 • - Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare cum l-ați primit. Acesta trebuie să fie, de asemenea, în ambalajul original. Pentru a confirma returul, avem nevoie de o confirmare de primire, factura, sau altă dovadă a cumpărării. Dacă ați achiziționat PopSockets de la o terță parte, revânzător sau comerciant, vă rugăm să returnați articolul dvs. de la magazinul de unde au fost cumpărate.


Drepturile Consumatorului sunt conforme cu O.G. nr. 21/ 1992 republicată și Legea nr. 449/ 2003 republicată, precum și altor modificări ulterioare. Drepturile Consumatorului nu sunt afectate de condiţiile prevăzute în acest Certificat de Garanție.

Procedura de returnare presupune următoarele etape:

 • • Să nu treacă mai mult de 14 de zile de la data achiziției.
 • • Obiectul de retur este acceptat doar în condițiile de garanție ce implică defecte de producție sau alte defecte ce țin de producător, PopSockets LLC.
 • • Christina Diamonds SRL, nu acceptă schimbul produsului fără următoarele îndatoriri
 • • Contactarea departamentului de suport   la adresa  office@popsockets.ro, în vederea comunicării următoarelor:
 • • numărul facturii cu care a fost achiziționat dispozitivul;
 • • descrierea problemei pe care o întâmpinați cu accesoriul.


Un reprezentat al brandului PopSockets România vă va confirma în cel mai scurt timp dacă produsul se mai află în perioada de garanție, în caz contrar returnarea acestuia nefiind acceptată;

După ce reprezentatul PopSockets România va confirma că dispozitivul este în perioada de garanție, se va deschide un caz de suport și se vor începe investigațiile în vederea soluționării problemei semnalate;

Dacă în urma investigațiilor, reprezentatul companiei PopSockets România confirmă problema semnalată, veți primi un număr de înregistrare, precum și acordul de a trimite dispozitivul la sediul Christina Diamonds SRL; Valoarea transportului pană la sediu va fi suportată de către Dvs.

După recepționarea dispozitivului și constatarea problemei, ne rezervăm dreptul de a elabora demersurile în termen de 14 de zile. Transportul de schimb până la sediul Dvs. va fi suportat de către Christina Diamonds SRL.

Christina Diamonds SRL își rezervă dreptul de a refuza dispozitivele returnate fără indeplinirea în prealabil a procedurii/condițiilor descrise mai sus.

 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 150 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.