Cum arată un Popsockets Original?

De-a lungul timpului am primit multe plangeri de la persoane care au achizitionat produse contrafacute si care ne-au sunat dezamagiti ca vanzatorii i-au mintit ca au produse originale si abia dupa ce si-au spart telefoanele, s-au documentat mai bine si au achizitionat tot de la noi de pe site sau de la partenerii nostri.

Iata care sunt diferentele dintre un Popsockets fake si cel original:

·       Calitatea ambalajului. Un pop socket original se prezinta intr-un carton de calitate, MAT, de CULOARE NEAGRA si iti ofera posibilitatea sa testezi Popscokets-ul, jucandu-te cu acordeonul acestuia prin deschidere direct in ambalaj.

·       In plus, iata cel mai importat sfat oferit de Popsockets Romania: exista un detaliu definitoriu de luat in seama in achizitionarea unui Popsockets original, si anume, acesta va avea intotdeauna platforma adeziva mata si gravata cu insemnele Popsockets, inscriptionat site-ul oficial al producatorului, numarul de patent sau link-ul unde pot fi vazute drepturile de proprietate intelectuala. Modelele contrafacute sunt fara nicio inscriptionare si sunt dintr-un plastic lucios, poate chiar mat, dur si caruia i se vad liniile de imbinare a plasticului folosit in fabricare.

 

·       Eticheta. Unele Popsockets fake au inscriptionate site-ul oficial al producatorului, dar asta nu iti ofera garantia ca este original. Lipsesc termenii de utilizare, garantia si numele importatorului, in limba romana. In tara noastra, produsele originale sunt importate de Popsockets Romania (prin intermediul Christina Diamonds SRL) si vei regasi toate elementele de mai sus, plus site-ul oficial al companiei.

 

·       Lipiciul. In cazul unui Popsockets original, acesta nu lasa urme. Patentul produsului original include si un lipici de tipul “pop tech”, cu care te poti juca, lipind si dezlipind pana la 100 de ori, fara a lasa urme pe smartphone-ul sau tableta ta. Poate fi spalat cu apa fierbinte si sapun si devine din nou adeziv. Un pop socket fake are un lipici gelatinos, de culoare alba care, odata lipit, nu va mai putea fi deplasat sau scos de pe carcasa, sau daca poate un va asteptati sa va tina mai mult de 3 ori. Iar acest lipici a facut cele mai multe victime: persoanele care au preferat un Popsocket fake s-au trezit ca lipiciul a cedat dintr-o data, iar telefonul a cazut.

·       Plasticul unui Popsockets original, precum cel comercializat de Popsockets Romania, prin intermediul Christina Diamonds SRL, este gumos, fin la atingere si flexibil, nicidecum dur (asa cum se intampla in cazul unui fake). Un Popsockets nu va contine niciodata PVC, plasticul rigid din care este facut un fake si nici nu va avea urme de imbinare a matritelor din fabricare. Popsockets original este perfect pliabil si are doar 5 mm inchis. 

·       Popsockets original intotdeauna va face “pop” de 2 ori la inchidere.

·       Pretul, principala diferenta! Un Popsocket original are preturi cuprinse intre 55 si 99 de lei, insa investitia se amortizeaza in timp. Popsockets Romania are zeci de mii de utilizatori in ultimii 2 ani, care nu au avut niciodata probleme de calitate, ci doar cuvinte de lauda. In plus, pe site-ul PopSockets Romania vei gasi peste 100 de modele din care sa iti alegi, astfel incat sa iti reflecte personalitatea. Un Popsockets fals va costa intre 10 si 40 lei, ba chiar unii vanzatori il vor vinde cu peste 40 lei tocmai pentru a va induce in eroare si pt. a face mai multi bani pe nefericirea dvs. Nu va bucurati la 10-20 lei dati in minus pentru un Popsockets fals, cand va puteti afla in situatia de a trebui sa va schimbati ecranul telefonului cu minim 50 lei.  

Daca si tu esti unul dintre aceste persoane care are un Popsockets fals, scrie-ne de unde l-ai achizitionat si experienta ta cu acel vanzator, precum si poze din acel magazin, poza cu bonul de la casa de marcat, daca il mai ai, si poze cu Popsockets-ul fals, si noi iti oferim un discount de 40% la achizitia unui POPSOCKETS ® ORIGINAL.  Scrie-ne experienta ta la email: fakes@popsockets.ro.

 

 
Livrare rapidă
Livrăm prin curier rapid, în toată țara, în 24-48 de ore. Comenzile din weekend sau cele efectuate de Sărbătorile naționale vor fi livrate în urmatoarele zile lucrătoare.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.