Despre Popsocket

Conceptul “PopSockets” a luat ființă în anul 2012, în Boulder, Colorado, fiind inventat de către profesorul de filosofie David Barnett. Când David a lipit două butoane mari pe telefonul său, toți prietenii și elevii au râs de el. Dar asta nu l-a descurajat. În tot acest timp el căuta o modalitate de a-și păstra cablul căștilor bine înfășurate, și pe cât de lipsite valoare arătau butoanele lipite, ele funcționau. Apoi, David a experimentat prin a pune acele butoane pe un suport de plastic asemănător cu cel al unui acordeon, cu scopul de a le scoate în exterior,  pentru a obține un suport pentru telefon, și în acelasi timp, o susținere mai bună a acestuia. În acest fel, și-a dat seama că această idee i-ar putea aduce milioane de dolari. Patentul lui de popsocket a început să câștige adepți, iar tot mai multe persoane au fost dispuse să îl încerce și să îi împărtășeasca creatorului experiența lor cu acest suport de telefon.

În scurt timp, pentru a promova compania sa recent inițiată, David a dat startul promovării  noii “invenții”,  începând cu o campanie de “kickstarter”, care s-a dovedit a fi un real succes, și mai ales printr-un filmulet ridicol, în care sunt prezentate toate funcțiile PopSocketului. Îl poți urmări aici

În Noiembrie 2013, a deschis magazinul on line de Popsocket-uri create de el. În scurt timp, vânzarile au explodat, iar acest suport de telefon a devenit unul foarte apreciat; cu toate că unele voci susțineau inițial că e ciudat, după ce l-au încercat au constat că nu și-ar mai ține telefonul niciodată fără un PopSocket.


Iată căteva dintre premiile și titlurile câștigate de acest accesoriu de telefon unic în lume - Popsocket:

NPR - USA a numit PopSockets cel mai "cool"  suport de telefon al anului 2012.

În 2013, WIRED (revista americană care are ca subiect impactul pe care îl poate avea tehnologia în cultură, economie și politică), în parteneriat cu Mercedes Benz,  a acordat PopSockets premiul „Fueling innovation” / „Alimentarea inovației”.

În 2015, la Consumer Electronics Show, în Las Vegas,USA Today a numit PopSockets ca fiind „Cea mai cool tehnologie care trebuie văzută și testată”.

Și, recent Wall Street Journal a spus că, "PopSockets este cel mai bun și compact suport pentru smartphone pe care l-au văzut vreodată".


Povestea Popsocket România

"După ce la începutul verii 2015 am descoperit acest suport de telefon inovator pe telefonul unei doamne din America, în timpul unei croaziere pe Marea Mediterană, am urmărit evoluția Popsockets timp de câteva luni și astfel am intrat în contact cu David Barnett, pentru a-i propune dezvoltarea conceptului său pe piața din România. Am descoperit prin câteva studii la nivel de piață, că acest accesoriu mobil este soluția mult căutată de utilizatorii de telefoane, tablete și alte gadgeturi, urmând ca David să ne ofere încântat exclusivitate pe teritoriul României, dar și pentru Danemarca. Pentru că avem ocazia să analizăm evoluția Popsockets în ambele tări, sunt mândră că românii nu se lasă mai prejos și pun accent pe tehnologie la fel de mult ca în occident",  susține Narcisa Christiansen, Director general Christina Diamonds SRL.

PopSockets și Suportul pentru Popsockets sunt disponibile în România prin Christina Diamonds SRL, din octombrie 2015, astfel că toți românii se pot bucura de aceste dispozitive ultra-funcționale, care au revoluționat piața din America. 

Comandă-ți un Popsocket și descoperă cât de util este în viața de zi cu zi.

 
Livrare rapidă
Alege-ți acum un popsocket, cel mai cool accesoriu pentru telefon și tabletă și ți-l livrăm prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare, pe întreg teritoriul României.
 
Cele mai cool cadouri
PopSockets este o idee grozavă pentru cadouri! Familie, prieteni, colegi de serviciu sau șefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.