Despre Noi

Conceptul “PopSockets” a fost fondat în anul 2012, în Boulder,Colorado, de către profesorul de filosofie David Barnett. Când David a lipit două butoane mari pe telefonul său, toți prietenii și elevii au râs de el. În tot acest timp el căuta o modalitate de a-și păstra cablul căștilor bine înfășurat-și pe cât de fără valoare arătau butoanele lipite, ele funcționau. Apoi, David a experimentat prin a pune acele butoane pe un suport de plastic asemănător cu cel al unui acordeon, în scopul de a putea să le scoată în exterior,  pentru a obține un suport pentru telefon, și în acelasi timp, o susținere mai bună a acestuia. În acest fel, și-a dat seama că această idee i-ar putea aduce milioane de dolari.

În scurt timp, pentru a promova compania sa recent inițiată, David a dat startul promovării  noii “invenții”,  începând cu o campanie de “kickstarter”, care s-a dovedit a fi un real succes, și mai ales printr-un filmulet ridicol, în care sunt prezentate toate funcțiile PopSocketului. https://www.youtube.com/watch?v=35CFb9q1rJw

În Noiembrie 2013, a deschis magazinul on line. În scurt timp, vânzarile au fost în creștere, iar PopSockets au început să fie foarte apreciate; cu toate că unii oameni spuneau la început că e ciudat, după ce l-au încercat, au susținut că nu și-ar mai ține telefonul niciodată fără PopSockets.

De apreciat, faptul că NPR- USA a numit PopSockets cel mai "cool"  lucru din 2012.

În 2013, WIRED (revista americană care are ca subiect impactul pe care îl poate avea tehnologia în cultură, economie și politică), în parteneriat cu Mercedes Benz,  a acordat PopSockets premiul „Fueling innovation” / „Alimentarea inovației”.

În 2015, la Consumer Electronics Show, în Las Vegas,USA Today a numit PopSockets ca fiind „Cel mai cool obiect de tehnologie care trebuie văzut”.

Și, recent Wall Street Journal a spus că, PopSockets sunt cel mai bun și compact suport pentru smartphone pe care l-au văzut vreodată.

După ce la începutul acestei veri am descoperit acest produs inovator pe telefonul unei doamne din Danemarca, pe o croazieră pe Marea Mediterană, am urmărit evoluția acestuia timp de câteva luni și astfel am intrat în contact cu David Barnett, pentru a-i propune dezvoltarea conceptului său pe piața din România. Am descoperit prin câteva studii la nivel de piață, că acest accesoriu mobil este soluția mult căutată de utilizatorii de telefoane, tablete și alte gadgeturi, urmând ca David să ne ofere încântat exclusivitate în distribuție.

PopSockets și PopClip sunt disponibile în România prin Christina Diamonds SRL, din octombrie 2015, astfel că toți românii se pot bucura de aceste dispozitive ultra-funcționale, care au revoluționat piața din America.

 
Livrare rapida
Produsele comandate pe site sunt livrate doar prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare. Livrările se efectuează exclusiv pe teritoriul României.
 
Cadouri corporate
PopSockets este o idee grozavă pentru cadourile personalizate de promovare. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.