Cadouri Corporate

Vrei sa le dăruiești cadouri corporate ieftine angajaților tăi drept recompensă pentru succesele companiei? Cauți ceva care să le fie de folos atât la birou, cât și acasă sau în drum spre serviciu?

Atunci ai nevoie de un Popsocket, cel mai apreciat accesoriu de telefon din lume, care a primit peste 1 milion de recenzii pozitive și este nelipsit de pe smartphone-ul vedetelor. Un Popsocket nu este doar un cadou grozav, ci si o forma inovativă de promovare a unei companii sau a unui eveniment.

Popsocket Romania este distribuitor autorizat al Popsockets LLC, companie creată în 2012 și listată la bursă, care a primit cele mai râvnite premii din industria de tehnologie americană.

Un Popsocket este un cadou ieftin, dar de efect. O idee inovatoare care va stârni curiozitatea și va atrage tot mai mulți adepți. Fii parte a mișcării Popsocket in România și bucură-te de un suport de telefon modern și foarte chic.

Pentru detalii și o ofertă personalizată, contactează-ne pe adresa sales@popsockets.ro  sau la numărul de telefon +4 0759 01 22 04.

 
Livrare rapidă
Alege-ți acum un popsocket, cel mai cool accesoriu pentru telefon și tabletă și ți-l livrăm prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare, pe întreg teritoriul României.
 
Cele mai cool cadouri
PopSockets este o idee grozavă pentru cadouri! Familie, prieteni, colegi de serviciu sau șefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.