Intrebari Frecvente

functii popsockets

Intrebari PopSockets

SUNT POPSOCKETS rezistente la montarea dispozitivul meu pe alte suprafețe odată poziționat pe telefon?
Nu. Ceea ce căutați este un PopClip - un mod simplu de a monta dispozitivele PopSockets în mașină, birou, bucătărie, dulapuri sau în altă parte. Vezi PopClip

POPSOCKETS a câștiga pe  WIRED.COM premiul „Fueling innovation”?
Da. În 2013, WIRED (revista americană care are ca subiect impactul pe care îl poate avea tehnologia în cultură, economie și politică), în parteneriat cu Mercedes Benz,  a acordat PopSockets premiul - „Fueling innovation”

Pot încărca imaginea mea pe un POPSOCKET?
Din păcate, această aplicație nu există încă și este planificată pentru vara 2016. Însă, dacă dorești mai mult de 50 de PopSockets personalizate, poți lansa o comandă fermă la adresa sales@popsockets.ro

ESTE  POPSOCKETS captivant?
Da, și dă dependență.

SUNT POPSOCKETS COMPATIBILE cu mâinile de toate dimensiunile?
Da. Puteți muta PopSockets pe partea din spate a dispozitivului până când veți găsi poziționarea cea mai confortabilă și funcțională pentru dumneavoastră.
 
Care este cel mai răsunător feedback primit de către PopSockets?
Wall Street Journal a spus că PopSockets este cel mai bun și compact suport pentru smartphone pe care l-au văzut vreodată. vezi aici

La ce sunt aderente POPSOCKETS?
PopSockets se va lipi de cele mai multe telefoane, tablete, e-readere, dispozitive de jocuri, și alte obiecte, dar nu se va lipi de silicon sau unele materiale impermeabile. Dacă vă aflați în această situație rară și nefericită, ideal este să-l oferiți unui prieten caruiă îi va fi de folos.

În cât timp intru în posesia comenzii?
Odată plasată comanda, veți primi coletul prin Fan Courier în cel mult 24 de ore în București și maxim 48 de ore pe tot teritoriul României.  

Ce fac dacă DACĂ POPSOCKETS nu se mai lipește bine?
Spălați baza adezivă a PopSockets cu apă și lăsați să se usuce la aer. Atenție! Nu lăsați PopSockets neatașat ceva zile la rând - în cazul acesta, adezivul se va întări și se va usca permanent.

DACĂ acordeonul POPSOCKET se desprinde de pe platformă ?
Uita-te la acest videoclip.

A FOST POPSOCKETS numit unul dintre "cele mai tari obiecte de tehnologie care trebuie văzut la CES 2015" de către USA Today?
Da. În 2015, la Consumer Electronics Show, în Las Vegas,USA Today a numit PopSockets ca fiind „Cel mai cool obiect de tehnologie care trebuie văzut”.

Cat de gros este un POPSOCKETS?
6,3 mm, atunci când stă strâns.

CARE ESTE diametrul unui POPSOCKET?
38 mm.

Sunt brevetate POPSOCKETS?
Da. Patent numărul US 8560031.

Pot cumpăra POPSOCKETS pentru revânzare?
Contactează-ne la sales@popsockets.ro pentru informațiile necesare.

Pot cumpăra POPSOCKETS personalizate ca obiecte promoționale?
Da. Pentru detalii și o ofertă personalizată, vă invităm să accesați Cadouri Corporate sau să ne contactați la sales@popsockets.ro


popsockets popclip

Intrebari PopClip

ESTE POPCLIP repoziționabil?
Spre deosebire de PopSockets, adezivul 3M de pe PopClip este proiectat pentru utilizare o singură dată. Inclus în pachet este un adeziv în plus, în cazul în care vă decideți pentru a repoziționa PopClipul.

Cum instalez POPCLIP?
1. Instalați PopClip la temperatura camerei.
2. Vizualizați de unde doriți să fie PopClip dumneavoastră (poate chiar atașați telefonul pentru a vedea unde doriți să fie telefonul).
3. Curățați suprafața pe care doriți să aplicați PopClip. (Acest lucru este important - chiar dacă suprafața pare curată, un protector ca Pronto vă poate împiedica PopClipul la lipirea în mod corespunzător.)
4. Îndepărtați suportul adeziv și împingeți PopClip ferm pe poziție timp de 12 secunde.
5. Așteptați 24 de ore înainte de montare telefonul cu PopSockets în interiorul PopClipului.


Cum dezinstalez POPCLIPul?
Utilizați ața dentară sau de pescuit într-o mișcare de tăiere pentru a reduce adezivul departe de suprafață. Apoi, puteți utiliza degetul prin rostogolire să îndepărtați resturile de adeziv rămase.

De ce nu-mi stă POPCLIPul lipit?
Ahhh, de aceea am inclus un adeziv suplimentar :) Probabil ai uitat pentru a curăța suprafața înainte de aplicarea PopClipului - chiar dacă suprafața poate arată curată.

Am pierdut MANUALUL de folosire de care dispune POPCLIPul în ambalajul original ?!
Aici este:

popclip manual
popclip manual
 
Livrare rapida
Produsele comandate pe site sunt livrate doar prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare. Livrările se efectuează exclusiv pe teritoriul României.
 
Cadouri corporate
PopSockets este o idee grozavă pentru cadourile personalizate de promovare. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.