Magazine

Devino partenerul nostru, ACUM!

Fii printre primii care beneficiază de acest accesoriu de telefon și tabletă, simplu utilizat și absolut necesar pentru cei care nu pot sta departe de smartphone sau tabletă.

Atrage-ți clienții cu cel mai nou trend din America, ce a câștigat renumite premii din industria de tehnologie și pe care vedetele îl adoră.

Oportunitate de dezvoltare a afacerii tale prin SMART Gadget.

Facem clienții fericiți cu cel mai îndrăgit suport de telefon și tabletă din lume – Popsockets. Devino partenerul nostru și ambasador al brandului în România. Alături de www.popsockets.ro, clienții tăi vor fi mai mult decât încântați să își cumpere cel mai în vogă „buton de telefon” din lume.


Iată ce poți obține dacă alegi să devii partener al Popsocket România:

  • - Vizibilitate – Popsockets este un trend în evoluție.
  • - Pachete strategice, cu oferte speciale Popsockets.
  • - PopSocket-uri personalizabile după business-ul tău.


Suna tentant? Pentru mai multe detalii despre parteneriat și avantajele pe care le oferim,  scrie-ne la sales@popsockets.ro.


 
Livrare rapidă
Alege-ți acum un popsocket, cel mai cool accesoriu pentru telefon și tabletă și ți-l livrăm prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare, pe întreg teritoriul României.
 
Cele mai cool cadouri
PopSockets este o idee grozavă pentru cadouri! Familie, prieteni, colegi de serviciu sau șefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.