Magazine

Devino partenerul nostru, ACUM!

Fii printre primii care beneficiază de acest accesoriu de telefon și tabletă, simplu utilizat și absolut necesar pentru cei care nu pot sta departe de smartphone sau tabletă.

Atrage-ți clienții cu cel mai nou trend din America, ce a câștigat renumite premii din industria de tehnologie și pe care vedetele îl adoră.

Oportunitate de dezvoltare a afacerii tale prin SMART Gadget.

Facem clienții fericiți cu cel mai îndrăgit suport de telefon și tabletă din lume – Popsockets. Devino partenerul nostru și ambasador al brandului în România. Alături de www.popsockets.ro, clienții tăi vor fi mai mult decât încântați să își cumpere cel mai în vogă „buton de telefon” din lume.


Iată ce poți obține dacă alegi să devii partener al Popsocket România:

  • - Vizibilitate – Popsockets este un trend în evoluție.
  • - Pachete strategice, cu oferte speciale Popsockets.
  • - PopSocket-uri personalizabile după business-ul tău.


Suna tentant? Pentru mai multe detalii despre parteneriat și avantajele pe care le oferim,  scrie-ne la sales@popsockets.ro.


 
Livrare rapidă
Livrăm prin curier rapid, în toată țara, în 24-48 de ore. Comenzile din weekend sau cele efectuate de Sărbătorile naționale vor fi livrate în urmatoarele zile lucrătoare.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.