Sport

Fă cunoștință cu colecția de Popsockets dedicata sportului! Pasionaților de mișcare le oferim o colecție unică de accesorii compatibile cu oricare telefoane sau tablete la prețuri excelente.
Fie că le cumperi pentru tine sau vrei să le oferi cadou, în această secțiune vei găsi modele cu care să nu dai greș în fața niciunui pasionat de sport.
Îmbunătățim frecvent gama de produse, astfel încât să găsești un Popsockets care să se potrivească nevoilor tale. 

Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
 
Livrare rapidă
Livrăm prin curier rapid, în toată țara, în 24-48 de ore. Comenzile din weekend sau cele efectuate de Sărbătorile naționale vor fi livrate în urmatoarele zile lucrătoare.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.