10 Moduri în care poți folosi un Popsockets

  1. Folosește-l ca suport : Popsockets este un suport minunat. Cât ai spune Pop, îl poți folosi pe post de suport atunci când vizionezi filmulețe, când îți faci poze alături de prieteni sau chiar când îți setezi alarma pentru dimineață.
  2. Prindere ușoară când ești în acțiune : Cea mai comună întrebare a persoanelor active este “cum aș putea să îmi țin telefonul atunci când alerg?”. Cu un Popsockets îți poți desfășura activitățile fizice precum alergatul sau munca, fără probleme. Printr-o simplă mișcare, îți poți prinde telefonul de haine sau, împreună cu un Popclip îl poți atașa pe ghidonul bicicletei sau oriunde îți dorești.
  3. Apeluri video : Împreună cu un Popsockets este foarte ușor să îți atașezi telefonul pe marginea laptopului. Astfel, este foarte ușor să porți conversații video și îți poți folosi și mâinile în același timp pentru a lucra, fără să fi nevoit să îți ții telefonul.
  4. Telefonul mobil pe suprafețe umede : Păstrarea telefonului mobil pe suprafețe umede sau în apropierea acestora, îi poate dăuna foarte mult acestuia. Popsockets este făcut din policarbonat, TPU și poliuretan, materialul fiind rezistent la apă și permite spălarea acestuia. Îți poți ține telefonul fără probleme în apropierea chiuvetei fără să îți fie teamă că se va uda.
  5. Prindere ușoară : Cu un Popsockets este mai ușor să îți ți telefonul în mână, să scrii mesaje mai ușor și să îți faci cele mai reușite selfie-uri. Acum telefonul este la mâna ta.
  6. Sistem compact pentru prinderea căștilor : Îți poți înfășura căștile în jurul a două Popsockets, pentru a le avea mereu la îndemână și pentru a nu le mai avea tot timpul încurcate în geantă, în ghiozdan sau pe undeva uitate.
  7. Prindere pentru dispozitivele mobile mari : Popsockets poate fi atașat oricărui dispozitiv mobil, astfel încât îți este mult mai ușor să folosești tableta sau e-readers sau Go-Pro, mâna ta fiind într-o poziție relaxată și vei fi în deplină siguranță că nu-ți vei scăpa pe jos dispozitivul.
  8. Pasează-ți telefonul : Acum poți transmite telefonul pe masă, de la o persoană la alta, fără să îți fie frică că îl zgâri și fără să te mai ridici de la masă.
  9. Joacă-te fără probleme : Îți poți transforma telefonul într-un joystick adăugând 2 Popsockets pe spatele telefonului tău.
  10. Distrează-te cu Popsockets : Popsockets provoacă dependență ! Este un produs interactiv pentru copii și totodată, un dispozitiv anti-stres pentru părinți. Nu te poți plictisi niciodată să îl apeși, iar copii tăi cu siguranță îl vor iubi.

Once you Pop it, you can’t stop it! #popitdoit

Meniu

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.