Anunt Important

Nu vă lăsați înșelați de copii ale produselor brandului Popsockets la prețuri mici care vă pot distruge telefonul.

În România, noi suntem singurul vânzator autorizat de către producatorul Popsockets LLC din America, pentru a vinde și distribui produse marca Popsockets originale.

Popsockets România și magazinele noastre partenere dețin drepturile legale de a vinde sub patentul Popsockets. Orice alt vanzator iși asumă violarea drepturilor de proprietatea intelectuală și poate fi actionat în conformitate cu legea. Pentru verificarea patentului, puteti merge pe Google patent sau direct pe www.popsockets.com/ip. Contactați-ne dacă știți un vânzător ilegal, pe adresa sales@popsockets.ro

 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 150 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.