POPGRIP® AirPods Holder Black, Accesoriu de telefon original PopSockets®

In stoc

99,00 lei

Acest PopGrip are capac schimbabil - trebuie doar să închideți prinderea în jos, să apăsați și să răsuciți 90 de grade pentru a schimba partea superioară. Apoi, puteți schimba cu un PopTop nou sau puteți face o încărcare wireless. De asemenea, compatibil cu PopChain pentru o stocare ușoară, stow-and-go.

Proiectat pentru a se potrivi cu carcasa de încărcare și carcasa wireless de încărcare realizată de Apple pentru AirPods.

AirPod-urile pot fi încărcate fără fir în timp ce sunt stocate în suport.

Lumina de încărcare LED este vizibilă prin suport și o deschidere în partea de jos permite accesul la portul de încărcare.

Scoateți cu ușurință partea superioară pentru a vă încărca telefonul fără fir.

Nu conține CĂȘTILE, ci este doar un suport pentru acestea. 

Oferă o aderență sigură, astfel încât să puteți tasta cu o mână, să fotografiați mai bine și să vizionați videoclipuri fără mâini

Repositionabil și se lipeste pe majoritatea dispozitivelor și carcaselor (dar poate să nu se lipească pe silicon sau carcase impermeabile)

Aceast PopGrip nu este compatibil cu suporturile de masina existente.

Dimensiuni: 56,7 mm L x 46,7 mm L, 29,25 mm H prăbușit și 46,25 mm H extins

Se lipește cel mai bine pe carcasele din plastic dur. Se lipeste pe iPhone 11; NU se va lipi de iPhone 11 Pro sau iPhone 11Pro Max fără o carcasa potrivita.

AIRPODS este marcă comercială a Apple, Inc.Exprima-ti opinia in legatura cu acest produs

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
    Slaba           Buna
 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 40 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.