Cadouri Corporate

B2B

Ce este un brand ?

Termenul de brand apare încă din perioada egipteană și se datorează însemnării animalelor crescute de un anumit agricultor. Acesta datează din 2700 BC. În zilele noastre brand-ul se definește ca un termen, imagine sau simbol care poartă caracterele distinctive ale unei organizații sau ale unui produs față de competitorii acestuia. O definiție mai scurtă și mai exactă a brand-ului este: “imaginea din mintea clientului”

B2BLa ce folosește un brand ?

Companiile mari creează frecvent mijloace de a se apropia de clienții lor sau pur și simplu metode de a fi cât mai aproape și cât mai des “în ochiul” acestuia.

Cum putem aduce brand-ul nostru mai aproape de clientul nostru ?

Device-ul utilizat de aproape orice persoana din lumea civilizată a zilelor noastre este telefonul mobil și acesta este un lucru aproape indispensabil, la îndemâna oricărui om. Combinația dintre device-ul mobil și brand-ul dumneavoastră pare a fi una de succes în condițiile actuale de trending.

Ieși din mulțime – personalizează-ți PopSocket-ul!

Dacă ai o afacere sau vrei să ieși din anonimat, ar fi bine să știi că orice PopSocket poate fi personalizat după bunul plac. Așa vei atrage atenția asupra suportului de telefoane lipit, iar mulți vor vrea să aibe și ei cel puțin unul.

B2B

Cu un suport de telefon PopSockets te bucuri de atenție garantat!

Nu mai e de mult la modă să ai o agendă personalizată, un tricou cu mesaje sau o fotografie de care ți-e drag. Telefonul este primul lucru pe care îl punem pe masă la o întâlnire cu prietenii și singurul care te însoțește pretutindeni. Să nu uităm că adaptabilitatea la tehnologie este una dintre plăcerile vinovate ale omului modern, care vrea să atragă priviri cu un smartphone inovator și să se bucure de un gadget cu personalitate.

Cu un PopSockets personalizat sigur vei fi întrebat “Ce este acesta de pe telefonul tau?” sau “Ce tare e, vreau și eu!”. Și sigur nu vei începe cu povestea personalizării suportului tău de telefon, ci îi vei îndemna pe doritori către PopSockets Romania, universul inegalabil de accesorii inovative și extrem de utile.

Inovația POPOSOCKETS®

Începând din acestă vară POPSOCKETS® vine cu o idee unică de personalizare a telefonului prin aplicarea imaginii brand-ului dumneavoastră pe accesoriul de telefon mobil Popsockets®.

Clienții dumneavoastră vor găsi utilitatea acestui accesoriu atunci când:

- vor face selfie de calitate pentru ei și familia lor, reușind o încadrare perfectă fară imagini  mișcate și fără riscul de a le aluneca device-ul din mână

- când doresc să vizualizeze un film sau chiar să expună o prezentare de pe device-ul mobil, unui alt client al business-ului lor

- când se vor urca în automobile și își vor putea atașa device-ul mobil la bordul mașinii în timpul șofatului

B2B

 

TU CE CADOURI FACI DE SĂRBĂTORI CLIENȚILOR, ANGAJAȚILOR, FAMILIEI SAU PRIETENILOR?

POPSOCKETS ESTE SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU IMAGINILE CE MERITĂ VĂZUTE. 

 

                                                                                                                              Pentru cereri de ofertă personalizate, ne poți scrie la: sales@popsockets.ro.­

B2B

 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 150 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.