Cadouri Corporate

Vrei sa le dăruiești cadouri corporate ieftine angajaților tăi drept recompensă pentru succesele companiei? Cauți ceva care să le fie de folos atât la birou, cât și acasă sau în drum spre serviciu?

Atunci ai nevoie de cel mai apreciat accesoriu de telefon din lume - oferit de PopSockets, care a primit peste 1 milion de recenzii pozitive și este nelipsit de pe smartphone-ul vedetelor. Un pop socket nu este doar un cadou grozav, ci si o formă inovativă de promovare a unei companii sau a unui eveniment.

Popsockets Romania este distribuitor autorizat al Popsockets LLC, companie creată în 2012 și listată la bursă, care a primit cele mai râvnite premii din industria de tehnologie americană.

Un accesoriu de telefon de la Popsockets este un cadou ieftin, dar de efect. O idee inovatoare care va stârni curiozitatea și va atrage tot mai mulți adepți. Fii parte a mișcării brandului Popsockets în România și bucură-te de un suport de telefon modern și foarte chic.

Pentru detalii și o ofertă personalizată, contactează-ne pe adresa sales@popsockets.ro  sau la numărul de telefon +4 0759 01 22 04.

 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 150 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.