• Procesăm comenzile o dată pe săptămână cu responsabilitate față de situația actuală!
  • DONĂM VENITURILE DIN ÎNCASĂRI
  • VEZI colecția CV19 FIGHTERS!

Cadouri Corporate

B2B

Ce este un brand ?

Termenul de brand apare încă din perioada egipteană și s-a dat odată cu însemnarea animalelor crescute de un anumit agricultor. Acesta datează din 2700 BC.

În zilele noastre brand-ul se definește ca un termen, imagine sau simbol care poartă caracterele distinctive ale unei organizații sau ale unui produs față de competitorii acestuia. O definiție mai scurtă și mai exactă a brand-ului este: “imaginea din mintea clientului”

B2BLa ce folosește un brand ?

Companiile mari creează frecvent mijloace de a se apropia de clienții lor sau, pur și simplu, metode de a fi cât mai aproape și cât mai des “în ochii” acestuia.

Cum putem aduce brand-ul nostru mai aproape de clientul nostru ?

Device-ul cel mai utilizat, de aproape orice persoană în zilele noastre, este telefonul mobil, devenind un accesoriu aproape indispensabil, la îndemâna oricărei persoane. Combinația dintre device-ul mobil și brand-ul dumneavoastră poate fi una de succes în condițiile actuale de trending.

Ieși din mulțime – personalizează-ți PopGrip-ul!

Dacă aveți o afacere sau vreți să ieșiți din anonimat, ar fi bine să știți că orice PopSockets poate fi personalizat după bunul plac. Așa veți atrage atenția asupra suportului de telefon, care vă prezintă brandul în cel mai inovativ mod. Cu un PopGrip personalizat sigur veți fi întrebați “Ce este acesta de pe telefonul tau?” sau “Ce tare e, vreau și eu!”. 

B2B

Cu un suport de telefon PopGrip te bucuri de atenție garantat!

Nu mai e de mult la modă să ai o agendă personalizată, un tricou cu mesaje sau o fotografie de care ți-e drag. Telefonul este primul lucru pe care îl punem pe masă la o întâlnire cu prietenii și singurul care te însoțește pretutindeni. Să nu uităm că adaptabilitatea la tehnologie este una dintre plăcerile vinovate ale omului modern, care vrea să atragă priviri cu un smartphone inovator și să se bucure de un gadget cu personalitate.

Inovația POPGRIP®

PopGrip este patentat și extrem de util.

Te face vizibil și special!

Clienții dumneavoastră vor găsi utilitatea acestui accesoriu atunci când:

- vor face selfie de calitate pentru ei și familia lor, reușind o încadrare perfectă fară imagini  mișcate și fără riscul de a le aluneca device-ul din mână

- când doresc să vizualizeze un film sau chiar să expună o prezentare de pe device-ul mobil, unui alt client al business-ului lor

- când se vor urca în automobile și își vor putea atașa device-ul mobil la bordul mașinii în timpul șofatului.

B2B

 

TU CE CADOURI FACI DE SĂRBĂTORI CLIENȚILOR, ANGAJAȚILOR, FAMILIEI SAU PRIETENILOR?

POPSOCKETS ESTE SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU IMAGINILE CE MERITĂ VĂZUTE. 

 

                                                                                                                              Pentru cereri de ofertă produse personalizate, ne poți scrie la: sales@popsockets.ro.­

B2B

 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 40 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.