Cum arată un Popsockets Original?

De-a lungul timpului am primit multe plangeri de la persoane care au achizitionat produse contrafacute si care ne-au sunat dezamagiti ca vanzatorii i-au mintit ca au produse originale si abia dupa ce si-au spart telefoanele, s-au documentat mai bine si au achizitionat tot de la noi de pe site sau de la partenerii nostri.

Iata care sunt diferentele dintre un Popsockets fake si cel original:

·      Calitatea ambalajului. Un pop socket original se prezinta intr-un carton decalitate, MAT, de CULOARE NEAGRA si iti ofera posibilitatea sa testezi Popscokets-ul, jucandu-te cu acordeonul acestuia prin deschidere direct inambalaj.

·     In plus, iata cel mai importat sfat oferit de PopsocketsRomania: exista un detaliu definitoriu de luat in seama in achizitionarea unui Popsockets original, si anume, acesta va avea intotdeauna platforma adeziva mata si gravata cu insemnele Popsockets, inscriptionat site-ul oficial alproducatorului, numarul de patent sau link-ul unde pot fi vazute drepturile deproprietate intelectuala. Modelele contrafacute sunt fara nici o inscriptionare si sunt dintr-un plastic lucios, poate chiar mat, dur si caruiai se vad liniile de imbinare a plasticului folosit in fabricare.

·       Eticheta. Unele Popsockets fake au inscriptionate site-ul oficial alproducatorului, dar asta nu iti ofera garantia ca este original. Lipsesc termenii de utilizare, garantia si numele importatorului, in limba romana. In tara noastra, produsele originale suntimportate de Popsockets Romania (prin intermediul Christina Diamonds SRL) sivei regasi toate elementele de mai sus, plus site-ul oficial al companiei.

·       Lipiciul. In cazul unui Popsockets original, acesta nu lasa urme. Patentulprodusului original include si un lipici de tipul “pop tech”, cu care te poti juca, lipind si dezlipind pana la 100 deori, fara a lasa urme pe smartphone-ul sau tableta ta. Poate fi spalat cu apa fierbinte si sapun si devine din nou adeziv. Un pop socket fake are un lipici gelatinos, de culoare alba care, odatalipit, nu va mai putea fi deplasat sau scos de pe carcasa, sau daca poate un va asteptati sa va tina mai mult de 3 ori. Iar acest lipici afacut cele mai multe victime: persoanele care au preferat un Popsocket fakes-au trezit ca lipiciul a cedat dintr-o data, iar telefonul a cazut.

·       Plasticul unui Popsockets original, precum cel comercializat de Popsockets Romania, prinintermediul Christina Diamonds SRL, este gumos, fin la atingere si flexibil, nicidecum dur (asa cum se intampla incazul unui fake). Un Popsockets nu va contine niciodata PVC, plasticul rigid din care este facut un fake si nici nu va avea urme de imbinare a matritelordin fabricare. Popsockets original este perfectpliabil si are doar 5 mm inchis. 

·      Popsocketsoriginal intotdeauna va face “pop” de 2 ori la inchidere.

·       Pretul, principala diferenta! Un Popsocketoriginal are preturi cuprinse intre 55 si 99 de lei, insa investitia se amortizeaza in timp. Popsockets Romaniaare zeci de mii de utilizatori in ultimii 2 ani, care nu au avut niciodataprobleme de calitate, ci doar cuvinte de lauda. In plus, pe site-ul PopSockets Romania vei gasi peste 100 de modele dincare sa iti alegi, astfel incat sa iti reflecte personalitatea. Un Popsocketsfals va costa intre 10 si 40 lei, ba chiar unii vanzatori il vor vinde cu peste 40 lei tocmai pentru a va induce in eroare si pt. a face mai multi bani penefericirea dvs. Nu va bucurati la 10-20 lei dati in minus pentru un Popsockets fals, cand va puteti afla in situatia de a trebui sa va schimbati ecranultelefonului cu minim 50 lei.  

Daca si tu esti unul dintre acestepersoane care are un Popsockets fals, scrie-ne de unde l-ai achizitionat siexperienta ta cu acel vanzator, precum si poze din acel magazin, poza cu bonulde la casa de marcat, daca il mai ai, si poze cu Popsockets-ul fals, si noi iti oferim undiscount de 40% la achizitia unui POPSOCKETS® ORIGINAL.  Scrie-ne experienta ta la email: fakes@popsockets.ro.

 

 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 150 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.