Cum promovam un brand prin campanii de marketing eficiente?

Brandul pe piață influențează deciziile unei varietăți de clienți, incluzând atât consumatorii finali și cât și alte companii. Brandingul este cel mai eficient pentru dezvoltarea unei afaceri, chiar dacă percepția oricărui client asupra brandului va fi influențată în mare măsură de experiența lor cu acel brand.

Branding cuprinde totul de la identitatea vizuală, produsele, serviciile, campaniile de marketing și prezența online, personalul, client-service și toate acestea între ele. Dacă o companie se consideră unică prin atuu-urile sale, atunci și brand-ul trebuie să reflecte acest lucru. Vezi și Modalități de promovare unice 

Statistic un brand se crează în cel puțin 2 ani de când intră pe piață și ține de cele mai multe ori de impactul pe care îl generează produsul, atât prin unicitatea sau calitatea sa, dar și prin nevoia pe care o crează.

Se spune că percepția asupra unei companii se crează în timp, iar fiecare consumator trebuie să intre în contact cel puțin de 5 ori cu marca/logo-ul companiei până să identifice brandul.

Cum promovam un brand prin campanii de marketing eficiente 1

Clienții cu cât devin mai loiali unui companii, cu atât mai mult se asteaptă ca brandul respectiv să le satisfacă nevoile și să reflecte dorințele lor. Companiile trebuie să se facă eforturi atente și coordonate pentru a-și loializa clienții existenți, dar și de a atrage prin aceștia clienți noi.

Campaniile de marketing bazate pe precizie sunt îndreptate către clienții existenți, pentru a încuraja loialitatea față de brand și de a stimula comportamentul de cumpărare. Marketingul „responsive” se bazează mai puțin pe crearea anunțurilor convingătoare, și mai mult pe crearea de promoții și oferte strategice, care vor apela la clienții existenți.

Cum promovam un brand prin campanii de marketing eficiente 2Procesul de proiectare al unei campanii, nu este întotdeauna unul ușor și de cele mai multe ori necesită o întreagă echipă focusată pe ceea ce trebuie transmis, sub ce formă, astfel încât să se atingă targetul propus.  Design-ul și metoda de a transmite mesajul, din spatele unei campanii este mai degrabă de natură subiectivă, bazată pe uneltele de care dispune echipa sau piața în care se comunică. În scopul de a crea o soluție eficientă, vă recomandăm să căutați metode unice de promovare, care să vă ajute nu numai într-o campanie de moment, ci care să aibă reflexii pe viitor, ca urmare a atingerii unui punct sensibil sau a unei nevoi.

Cum promovam un brand prin campanii de marketing eficiente 3

Cu acestea în minte,  echipa Popsockets România vă poate proiecta un program de branding unic prin crearea campaniei necesare companiei dumneavoastră. Vă oferim crearea conceptului de promovare gratuit și, la cerere, coordonarea campaniei de branding,  împreună cu specialiști în domeniul comunicării.

Nu doar un dispozitiv de branding face o campanie de succes, ci împreună cu un plan de comunicare specific, un brand poate să crească și să atragă noi clienți.

Pentru a obține detalii despre serviciile noastre de Promovare și Branding, contează-ne la: sales@popsockets.ro

 

Meniu

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.