• Procesăm comenzile o dată pe săptămână cu responsabilitate față de situația actuală!
  • DONĂM VENITURILE DIN ÎNCASĂRI
  • VEZI colecția CV19 FIGHTERS!

Despre Noi

Distribuim suporturi de telefon patentate, suporturi pentru mașină, portofele de telefon și alte accesorii pentru dispozitivele dvs. digitale, marca Popsockets.

 

De când profesorul de filozofie David Barnett a făcut primul PopGrip prin lipirea a două butoane pe telefonul său, a început misiunea noastră să aducem distracție în lume.

 

În 2018, Popsockets LLC a fost votată una dintre cele mai Bune Companii în Colorado, USA, ocupând locul 2 pe lista revistei Inc. Magazine a celor 5000 de firme cu cea mai rapidă creștere, iar fondatorul, CEO-ul și profesorul de filosofie David Barnett a fost numit de către Ernst & Young Antreprenorul Anului.

 

În România, activăm cu mândrie din 2015 și suntem unicul distribuitor autorizat pentru PopSockets. Dacă atunci când am început, aveam doar două produse de la PopSockets, astăzi suntem fericiți că am crescut împreună cu brandul și vă putem oferi toate aceste game noi de produse inovatoare și mai ales utile.

Bine ați venit în familia noastră și nu uitați că produsele noastre dau dependență!

 

PS- Nu uitați, brandul PopSockets este reprezentat de unicitatea produselor patentate și mai ales de calitate. Nu vă lăsați înșelați de falsuri ieftine. 

 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 40 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.