Despre Popsockets

Conceptul “PopSockets” a luat ființă în anul 2012, în Boulder, Colorado, fiind inventat de către profesorul de filosofie David Barnett. Când David a lipit două butoane mari pe telefonul său, toți prietenii și elevii au râs de el. Dar asta nu l-a descurajat. În tot acest timp el căuta o modalitate de a-și păstra cablul căștilor bine înfășurate, și pe cât de lipsite valoare arătau butoanele lipite, ele funcționau. Apoi, David a experimentat prin a pune acele butoane pe un suport de plastic asemănător cu cel al unui acordeon, cu scopul de a le scoate în exterior,  pentru a obține un suport pentru telefon, și în acelasi timp, o susținere mai bună a acestuia. În acest fel, și-a dat seama că această idee i-ar putea aduce milioane de dolari. Patentul lui pentru produsul PopSockets a început să câștige adepți, iar tot mai multe persoane au fost dispuse să îl încerce și să îi împărtășeasca creatorului experiența lor cu acest suport de telefon.

În scurt timp, pentru a promova compania sa recent inițiată, David a dat startul promovării  noii “invenții”,  începând cu o campanie de “kickstarter”, care s-a dovedit a fi un real succes, și mai ales printr-un filmulet ridicol, în care sunt prezentate toate funcțiile accesoriului de telefon și tabletă PopSockets. Îl poți urmări aici

În Noiembrie 2013, a deschis magazinul on line PopSockets, cu produse create de el. În scurt timp, vânzarile au explodat, iar acest suport de telefon a devenit unul foarte apreciat; cu toate că unele voci susțineau inițial că e ciudat, după ce l-au încercat au constat că nu și-ar mai ține telefonul niciodată fără un pop socket.


Iată căteva dintre premiile și titlurile câștigate de acest accesoriu de telefon unic în lume - Popsockets:

NPR - USA a numit PopSockets cel mai "cool"  suport de telefon al anului 2012.

În 2013, WIRED (revista americană care are ca subiect impactul pe care îl poate avea tehnologia în cultură, economie și politică), în parteneriat cu Mercedes Benz,  a acordat PopSockets premiul „Fueling innovation” / „Alimentarea inovației”.

În 2015, la Consumer Electronics Show, în Las Vegas,USA Today a numit PopSockets ca fiind „Cea mai cool tehnologie care trebuie văzută și testată”.

Și, recent Wall Street Journal a spus că, "PopSockets este cel mai bun și compact suport pentru smartphone pe care l-au văzut vreodată".


Povestea Popsockets în România

"După ce la începutul verii 2015 am descoperit acest suport de telefon inovator pe telefonul unei doamne din America, în timpul unei croaziere pe Marea Mediterană, am urmărit evoluția brandului Popsockets timp de câteva luni și astfel am intrat în contact cu David Barnett, pentru a-i propune dezvoltarea conceptului său pe piața din România. Am descoperit prin câteva studii la nivel de piață, că acest accesoriu mobil este soluția mult căutată de utilizatorii de telefoane, tablete și alte gadgeturi, urmând ca David să ne ofere încântat exclusivitate pe teritoriul României, dar și pentru Danemarca. Pentru că avem ocazia să analizăm evoluția Popsockets în ambele tări, sunt mândră că românii nu se lasă mai prejos și pun accent pe tehnologie poate chiar mai mult decât în occident",  susține Narcisa Christiansen, Director general Christina Diamonds SRL.

Brandul PopSockets și Suportul pentru Popsockets sunt disponibile în România prin Christina Diamonds SRL, din octombrie 2015, astfel că toți românii se pot bucura de aceste dispozitive ultra-funcționale, care au revoluționat piața din America. 

Comandă-ți un suport de telefon de la Popsockets și descoperă cât de util este în viața de zi cu zi.

 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 150 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.