Intrebari si raspunsuri - Popsockets Romania

Popsockets este numele brandului și nu produsul PopGrip. Într-adevăr, la începuturi pe când Popsockets avea doar un produs în portofoliu se numea la fel și produsul.

 
 
 
 
 

Popgrip este un accesoriu de telefon, care se lipește cu un adeziv special pe spatele telefonului sau a altor dispozitive, făcând utilizarea lor mult mai ușoară.

 
 
 
 

Te ajută să tii telefonul mai bine atunci când faci selfie, când tastezi si când vorbesti. Împreună cu suportul de mașină, te ajuta sa ai telefonul la îndemână și te scapă de amenzile usturătoare ✌️

I3
 
 
 

Produsele POPSOCKETS sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor mobile și se potrivesc de minune oricărei mâini dibace 😊. Singurul lucru care este mai complicat este să te decizi asupra modelului.

I4

PopGrip Clasic este format dintr-o parte adezivă, acordeonul de mijloc și capacul superior, pe când PopGrip Swap este format din partea adezivă și partea acordeonului căreia ii este fix capacul printat (PopTop). Swap oferă posibilitatea de schimbare a Poptop-ului, adică poți pune pe rând oricâte capace dorești fără sa trebuiască să mai dezlipește tot Popgripul.

I5 1
I5 2
 
 
 

PopTop este capacul ce se poate inlocui/schimba fără a fi nevoie sa dezlipesti mereu baza, care ține  oricum foarte mult timp.

Pop1 e1613580990580

 
 
 
 

Toate accesoriile compatibile cu PopGrip-urile sunt dedicate pentru a putea fi folosite în mașină, diferența este dacă dorești ca acesta să fie la ventilație, lipit de bord sau prins.

I7

Pentru ventilatie poți folosi POPVENT, pentru lipire poți folosi POPMOUNT, iar pentru suport mobil prins, de bord sau geam, poți folosi POPDASH.

PopMount si PopDash, pot fi folosite și pe alte suprafețe, acasă, la birou, la bucătărie sau la baie, și în poziții diverse pentru PopDash.

I8

Dacă ai un produs care face parte din categoria premium si are o suprafață mai înaltă – PopGrip Twist, Disco, Tide, Ametist, Quartz, Lapis, etc. poți folosi modelele de suport compatibile tuturor PopGrip-urilor- cele mai robuste si gumate.

I9
 
 
 

Aveți nevoie de un mod elegant pentru a vă purta cardurile, ID-ul sau permisul de conducere?

Gata cu cardul pus sub husa telefonului, acum ai o soluție elegantă marca PopSockets.

Acest portofel marca PopSockets poate găzdui până la 3 carduri de credit sau 6 cărți de vizită, la o încarcare minimă. Poate avea o capacitate mai mare datorită elasticului de pe suprafețele laterale.

Se repoziționează și aderă la cele mai multe dispozitive și carcase. PopWallet folosește același gel adeziv rezistent, care se poate spăla dacă se murdărește, la fel ca și PopGrip-ul.

PopWallet este compatibil cu încărcarea wireless atunci când portofelul este eliminat, prin glisarea colțului din stânga sus spre dreapta si invers pentru repozitionarea pe telefon dupa incarcare.

POPWallet+ are incorporat un PopTop pentru a te bucura în același timp și de beneficiile unui PopGrip, având în același timp un portofel pentru permisul de conducere sau card.

 
 
 
 

PopWallet nu are încorporată o protectie anti-furt pt carduri, însă odată comandat un PopWallet, vei primi cadou un card RFID.

 
 

Pentru utilizatorii de Popgrips, ați ține telefonul cu doar doua degete este un stil convenabil și addictive, astfel ca noul produs marca Popsockets vine în ajutorul celor mereu pe fuga, care beau cafeaua în mașină, care au mereu o sticlă de apă la îndemână și celor care protejează natura. De ce? PopThirst te ajuta la toate astea, ba mai mult. Este un suport de băuturi, care poate fi inclusiv personalizat, și care îți menține băuturile reci sau calde, acționând ca un termos. PopThirst vine în varianta de pahare mare și mic, doza normala sau slim, sticla de apa de 0.5l. Dă personalitate băuturii tale!

I10
 
 
 
 

Un trio de mini suporturi PopGrips de la PopSockets!

PopMinis oferă o prindere sigură, astfel încât să puteți face fotografii mai bine, să scrieți ușor cu o singură mână și puteți viziona videoclipuri în poziția de stand.

Funcționează ca un suport multifuncțional, fiind ideal pentru cei care se joacă pe telefon sau console, PopMinis fiind repoziționabile în funcție de poziția degetelor și nevoi.

PopMinis folosește același gel adeziv rezistent, care se poate spăla dacă se murdărește, la fel ca și PopGrip-ul de la PopSockets.

Dimensiuni: 28mm x 28mm x 7.5mm și 17.5mm când sunt extinse (fiecare).

I11

 
 
 

Acest PopGrip are dublă funcționalitate, o dată te ajută să îți crești utilitatea telefonului prin utilizarile unui PopGrip normal și o dată este o oglindă compactă, așa că vei avea un lucru în minus de purtat în geantă. Acum, rămâne doar să îți găsești cheile. accesoriu de fashion, în trend.

Oglinda superioară pivotantă oferă o reflecție standard și se răsucește ușor.
Image result for popmirror

 
 
 

Este un PopGrip ce are o curbură specială pentru desfacerea capacelor metalice de la sticlele de bere sau suc. Cine un știe să deschidă cu bricheta sau un fumează, i-ar prinde bine un PopOpener…mai ales, că va atrage toată atenția la petrecere. Aaa…. Și are și aceleși funcții ca un PopGrip.
I12

 
 

Ai nevoie de o gumă sau de tik-tak la îndemână? Sau ai nevoie să ai o pastile cu tine? PopStash este acel loc secret de pe spatele telefonului tău.

I13
 
 

PopSlide este dedicat tuturor care vor să nu aibă lipit pe spatele telefonului un PopGrip, având posibilitatea să îl dea îi mute poziția în funcție de nevoi. Este în principal compatibil cu iPhone, dar exista si varianta flexibilă, care se potrivește diverselor modele de telefoane.
I14

 
 

Putem personaliza atât pentru persoane fizice câte o bucata, dar mai ales pt companii. Avem o ofertă variată de produse inovative marca Popsockets : PopGrip clasic aluminiu și de lemn prin gravare, iar prin printare CMYK/UV avem PopGrip Clasic, Popgrip Swap, PopTop, Popminis, Popmirror, PopWallet, PopWallet+, PopThirst.

I15

 
 

Pentru a avea un design unic, imaginea preferată sau o grafică în stilul tău caracteristic. Bineînțeles, pentru companii Popsockets oferă oportunități de promovare inovative și mai ales, ideale pentru cei care vor ca brandul și campania lor sa fie vizibila pe cel mai folosit instrument de promovare-telefonul.

 
 

Personalizarea PopSockets durează aproximativ 2-3 zile.

 
 

Durează până la 100 de dezlipire. Dacă se murdărește se poate spala cu apa fierbinte și săpun. Evitați uleiurile și parfumurile în contactul direct cu adezivul.

 
 

Desigur, mai ales pentru reactivarea lui. Doar cu sapun si apa calda.

 
 

Se lipesc pur si simplu oriunde pe telefon, adezivul fiind unul de calitate. Trebuie doar să degresezi suprafața înainte de a lipi.

Pentru PopGrip, lipește-l și dezlipește-l pentru a găsi varianta cea mai confortabila mâinii tale, unele persoane îl folosesc într-o parte a telefonului, altele jos, dar majoritatea pe mijloc.

 
 

Nu se lipeste pe huse impermeabile sau silicon tip TPU, suprafețe din sticlă sau cu striații, Kindle și iPhone 11. Pentru suprafețele de sticlă, în interiorul pachetului se găsește un disc de plastic, care se lipește între Popgrip și telefon pentru a oferi aderență. Dacă nu exista în pachet un astfel de disc, contacteaza-ne și îți vom trimite pe gratis. Tine cont cele mai recente modele de PopGrip sunt compatibile cu iPhone 11.

 
 

PopGrip-ul are garanție de fabricație 30 de zile, însă pentru achiziția online îl poți returna în 14 zile.

In general, PopGrip-ul poate fi folosit cel puțin 2 ani în condiții de utilizare normala. Dacă ai achiziționat produsul dintr-un magazin, trebuie să mergi pentru garanție tot acolo.

 
 

Popsockets este ba chiar mai puternic protejat internațional, inclusiv decât Apple. Sună exagerat, dar compania americana Popsockets a luat brandul foarte în serios atunci când l-au lansat… Și au avut și de ce, pentru că astăzi ne putem lupta cu produsele contrafăcute în termeni legali și mereu în câștig de cauza. Produsul este inregistrat international sub nr.‪1276458, notificare EQUIPO: 03.12.2015, cu patentul numarul EP2686751A1 detinut pentru toate statele membre din Europa, cu validare pentru Romania numarul 27923. Marca inregistrata, protejata si publicata in Art. 152(2) EUTMR in 05.10.2016.

 
 

Calitatea AMBALAJULUI, LIPICIUL, PREȚUL și ȘTANȚAREA „POPSOCKETS” pe baza adezivă a POPGRIP-ULUI.

În primul rând, este ilegal și constituie o infractiune de natura penală.

În al doilea rând, vei risca să îți spargi telefonul, deoarece nu te poți încrede pe lipiciul unui produs contrafăcut.

De cele mai multe ori, se rup foarte repede și vei ajunge sa plătești mai mult achiziționând mai multe produse contrafăcute decât dacă achiziționezi un PopGrip original care va dura peste ani. Alege să investești inteligent.

 
 

Orange, Vodafone, Flanco, Intersport, DM, Diverta, BrandGsm, Flanco, Inmedio, Arsis, Mobiup, Dante (Emag), librariile Carturesti, Librarium, Victoria 46 etc.

 
 

Se poate returna sunând la numărul nostru de telefon sau printr-o cerere pe email. Vei fi taxat pentru transportul retur. Dacă ai achiziționat produsul dintr-un magazin, trebuie să mergi pentru retur tot acolo.

Desigur, contracost. La finalizarea comenzii adauga „împachetare cadou”.

 
 

Se livreaza în toată România în 24-48 ore, dar si international în Europa în 48 ore.

 
 

Meniu

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.