FAQ

FAQ

Popsockets este numele brandului și nu produsul PopGrip. Într-adevăr, la începuturi pe când Popsockets avea doar un produs în portofoliu se numea la fel și produsul.

Popgrip este un accesoriu de telefon, care se lipește cu un adeziv special pe spatele telefonului sau a altor dispozitive, făcând utilizarea lor mult mai ușoară.

Te ajută să tii telefonul mai bine atunci când faci selfie, când tastezi si când vorbesti. Împreună cu suportul de mașină, te ajuta sa ai telefonul la îndemână și te scapă de amenzile usturătoare ✌️

Produsele POPSOCKETS sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor mobile și se potrivesc de minune oricărei mâini dibace 😊. Singurul lucru care este mai complicat este să te decizi asupra modelului.

PopGrip Clasic este format dintr-o parte adezivă, acordeonul de mijloc și capacul superior, pe când PopGrip Swap este format din partea adezivă și partea acordeonului căreia ii este fix capacul printat (PopTop). Swap oferă posibilitatea de schimbare a Poptop-ului, adică poți pune pe rând oricâte capace dorești fără sa trebuiască să mai dezlipește tot Popgripul.

Toate accesoriile compatibile cu PopGrip-urile sunt dedicate pentru a putea fi folosite în mașină, diferența este dacă dorești ca acesta să fie la ventilație, lipit de bord sau prins.

Pentru ventilatie poți folosi POPVENT, pentru lipire poți folosi POPMOUNT, iar pentru suport mobil prins, de bord sau geam, poți folosi POPDASH.

PopMount si PopDash, pot fi folosite și pe alte suprafețe, acasă, la birou, la bucătărie sau la baie, și în poziții diverse pentru PopDash.

Dacă ai un produs care face parte din categoria premium si are o suprafață mai înaltă – PopGrip Twist, Disco, Tide, Ametist, Quartz, Lapis, etc. poți folosi modelele de suport compatibile tuturor PopGrip-urilor- cele mai robuste si gumate.

Aveți nevoie de un mod elegant pentru a vă purta cardurile, ID-ul sau permisul de conducere?

Gata cu cardul pus sub husa telefonului, acum ai o soluție elegantă marca PopSockets.

Acest portofel marca PopSockets poate găzdui până la 3 carduri de credit sau 6 cărți de vizită, la o încarcare minimă. Poate avea o capacitate mai mare datorită elasticului de pe suprafețele laterale.

Se repoziționează și aderă la cele mai multe dispozitive și carcase. PopWallet folosește același gel adeziv rezistent, care se poate spăla dacă se murdărește, la fel ca și PopGrip-ul.

PopWallet este compatibil cu încărcarea wireless atunci când portofelul este eliminat, prin glisarea colțului din stânga sus spre dreapta si invers pentru repozitionarea pe telefon dupa incarcare.

POPWallet+ are incorporat un PopTop pentru a te bucura în același timp și de beneficiile unui PopGrip, având în același timp un portofel pentru permisul de conducere sau card.

2020 must-have by #popsocketsoriginal & #popsocketsro

Publicată de PopSockets România pe Sâmbătă, 14 martie 2020

PopWallet nu are încorporată o profeție anti-furt pt carduri, însă odată comandat un PopWallet, vei primi cadou un card RFID.