Grip + Multisurface Mount

89.00 lei

In stoc

Disclaimer!! Produsele Personalizate SE PLATESC inainte de imprimare/ livrare. Produsele Personalizate nu se primesc retur, decat in cazul in care este achitat/ retinut costul de personalizare de 15 lei.

Pachet-ul combo,  chiar daca se poate folosi in diverse campanii de marketing, este ideal pentru campanii de preventie impotriva utilizarii telefonului la volan!  Un cadou util si de responsabilitate sociala, atat pentru parteneri, angajati sau pentru clienti. 

 

Specificatii:

-Oferă o aderenta sigură, astfel încât să puteți scrie cu o mână, să fotografiați mai bine și să urmăriți videoclipuri
-Funcționeaza ca un stand, astfel încât să puteți viziona videoclipuri oriunde, dar mai ales puteti sa il folositi impreuna cu suportul de suprafete verticale. 
-Repozitionabil și se lipeste de majoritatea dispozitivelor și carcaselor (dar este posibil să nu se lipească de silicon sau carcase impermeabile, dar exista un disc in interiorul pachetului pentru aceste suprafete)
-Permite utilizarea hands-free PopMount-atat in masina cat si pe alte suprafete verticale, impreuna cu PopMount-ul inclus in pachet.
-Acestui PopGrip nu i se poate schimba PopTop-ul si nu poate fi folosit pentru swap, insa chiar si asa este ideal pentru promo.

Meniu

Grip + Multisurface Mount

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.