Magazine partenere

Dacă vrei să te bucuri de funcționalitate maximă, fără teama că îți poți distruge smartphone-ul sau tableta, te îndemnăm să alegi un produsul marcii Popsockets original, distribuit doar de PopSockets România și partenerii noștri.

Garantam ca Popsockets Romania comercializeaza intotdeauna produse originale, achizitionate exclusiv din S.U.A., de la producatorul si detinatorul de patent POPSOCKETS LLC.  SC CHRISTINA DIAMONDS SRL este distribuitor exclusiv pentru accesorii de telefoane Popsockets pe teritoriul Romaniei, oferind garantia ca produsele comercializate prin intermediul nostru sunt originale. Orice produs comercializat pe catre firma noastra va avea intotdeauna pe spatele ambalajului eticheta in limba romana, cu specificatiile de utilizare, garantie si datele noastre ca importator autorizat.

Citeste cu atenție atât instrucțiunile de pe ambalaj, cât și verifică produsul dacă este gravat pe platforma adezivă cu popsockets.com/IP si numarul de patent stantat.

Alege doar originalul! Produsele brandului Popsockets originale sunt vândute prin partenerii de mai jos și nu numai.

Fii atent să cumperi accesorii de telefon Popsockets cu în ambalaj negru mat si care să aibă caracteristicile mai sus descrise.

Dacă ai văzut astfel de fake-uri, te asteptăm cu drag să ni le raportezi pe adresa fakes@popsockets.ro.

Brand GSM
Emag
Selfie Stick
Replica Vedetelor
Tattoo IT
Tattoo IT
Orange
Vodafone
 
Livrare rapidă
Pentru comenzile online ce depășesc 150 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.