MAGIA POPSOCKETS, adezivul PopTeck

PopSocket care a fost lansat în 2012 și este un accesoriu pentru dispozitivele mobile, care se extinde și se restrânge prin intermediul unui mecanism asemănător unui acordeon.

Cum funcționează?

 

Magia popsockets adezivul popteck 2

Acesta acționează prin utilizarea adezivului revoluționar PopTek, care este un strat subțire de gel lipicios care se atașează la baza de prindere (platformă) a PopSocketului pe oricare tip de device sau carcase. Adezivul PopTeck este reutilizabil, și nu lasă reziduri lipicioase și nici urme; în același timp, dacă adezivul se murdărește pe margine sau dacă este detașat, tot ce trebuie făcut este să fie spălat cu apă caldă și săpun, urmând a fi lăsat să se usuce la aer aproximativ o oră pentru a redeveni lipicios din nou. Este foarte important să nu aibă bule de apă atunci când se lipește pe telefon. De reținut, este faptul că nu trebuie să îl lăsați prea mult la aer pentru că riscați să se usuce de tot, iar în aceste condiții nu se mai poate folosi. Dacă optați să nu utilizați Popsocketul pentru o perioadă, puțin probabil de altfel, adăugați peste adeziv o folie sau lipiți-l de ceva pentru a evita să se usuce partea Popsocketului cu adeziv.

Popsockets este ideal în manevrarea telefoanelor mobile, însă este un ajutor dublu pentru telefoanele foarte mari, tablete, Ipad, Ipad Air, Ipad Mini, ba chiar și pentru laptopuri sau cărți. Iar dacă le ai pe toate, poți jongla cu Popsocketul tău de la un dispozitiv la altul, în funcție de nevoie, tocmai datorită adevizului minune Popsockets.

Dezlipește-l, lipește-l și bucură-te de o mână relaxată și un plus de protecție pentru dispozitivul tău.

David Barnett, profesor de filozofie la Universitatea din Colorado la Boulder, a inventat PopSockets. El și-a dat seama că spatele dispozitivelor mobile este neutilizat în mare măsură și a vrut să dea acelui spațiu un scop, stil și funcționalitate. A inceput de la o simplă idee, atunci când și-a lipit 2 nasturi pe spatele telefonului, urmând ca de aici să dezvolte un produs, care s-a dovedit a fi extrem de util, astfel că a devenit rapid un trend internațional.

Se pare că Popsockets era soluția mult căutată de utilizatorii de telefoane, pentru că produsul său a câștigat în 2012 premiul pentru „ALIMENTAREA INOVAȚIEI”, dar și premiul pentru “CEL MAI COOL OBIECT INVENTAT”. Popsockets este un produs patentat și a fost elaborat de-a lungul anilor pentru a obține cea mai bună calitate și rezistență în timp.

Popsockets cunoaște o creștere incredibil de rapidă pe piață, fiind un ajutor de nădejde pentru deținătorii de telefoane mobile, iar recomandarea acestora a făcut ca produsul să fie din ce în ce mai dorit și utilizat.

Deci, dacă nu sunteți convinși încă de faptul că Popsockets este un must-have, noi îți garantăm că odată ce îl vei folosi, vei regreta că nu l-ai descoperit mai devreme.

Atenție! Dă dependență!

Meniu

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.