Magsafe Graphic Bandana

149.00 lei

Stoc epuizat

Suport compatibil cu modelele cu tehnologia Apple Magsafe.

 

PopGrip Magsafe Graphic Bandana, accesoriu de telefon Popsockets

23965801

PopGrip MagSafe de la PopSockets este un accesoriu inovator și practic pentru posesorii de dispozitive Apple cu tehnologie MagSafe. Acest produs combină designul iconic al PopSockets cu funcționalitatea MagSafe, oferind o experiență îmbunătățită de utilizare a dispozitivelor tale.

PopGrip-ul în sine este un dispozitiv de prindere ergonomic, atașat de partea din spate a carcasei telefonului tău. Acesta îți permite să ții telefonul mai confortabil în mână, să faci fotografii mai stabile și să îți creezi un suport convenabil pentru vizionarea conținutului media. Dispozitivul de prindere poate fi extins și retras cu ușurință, adaptându-se preferințelor tale.

Ce face PopGrip MagSafe cu adevărat special este integrarea tehnologiei MagSafe de la Apple. Prin intermediul unui set de magneți puternici, PopGrip-ul se fixează cu precizie pe spatele dispozitivului tău MagSafe. Aceasta înseamnă că nu mai este nevoie de cleme sau agățători inestetici pentru a-ți atașa accesoriile. Cu un simplu atingere, PopGrip-ul se aliniază perfect și se fixează ferm pe dispozitivul tău, oferindu-ți un simț tactil plăcut și siguranță în utilizare.

Datorită funcționalității MagSafe, PopGrip-ul permite și încărcarea wireless rapidă și fără efort. Nu trebuie să îndepărtezi PopGrip-ul pentru a încărca dispozitivul – magneții asigură o conexiune stabilă și eficientă între dispozitivul tău și încărcătorul MagSafe.

Designul PopGrip MagSafe este variat și personalizabil, cu o gamă largă de culori, modele și finisaje din care poți alege. Astfel, îți poți exprima stilul personal în timp ce beneficiezi de funcționalitatea avansată a acestui accesoriu.

În concluzie, PopGrip MagSafe de la PopSockets reprezintă o combinație ingenioasă între designul practic și elegant al PopSockets și tehnologia MagSafe de la Apple. Acesta îți oferă o modalitate confortabilă de a folosi telefonul, încărcare wireless ușoară și un mod unic de a personaliza dispozitivul tău.

Iframe

Meniu

Magsafe Graphic Bandana

149.00 lei

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.