• Procesăm comenzile o dată pe săptămână cu responsabilitate față de situația actuală!
 • DONĂM VENITURILE DIN ÎNCASĂRI
 • VEZI colecția CV19 FIGHTERS!

Hipnotic

Știai că oamenii de stiință au demonstrat ca iluziile optice ne relaxează creierul? Multe dintre acestea sunt folositoare și pentru a induce relaxarea sau somnul, după caz. De aceea, am lansat o colectie unică de PopGrip-uri cu imagini ce recreaza iluziile optice, care să îți confere o clipă de relaxare pentru ochi și minte.
În plus, comandându-ți un PopGrip original, disponibil pe site-ul nostru și la partenerii autorizati, ai certitudinea unui produs de calitate, cu patentul lui David Barnett, care va rezista timp îndelungat, chiar și în condiții de utilizare intensă. 

 • TWISTED, Accesoriu de telefon original PopSockets®

  TWISTED, Accesoriu de telefon original PopSockets®

  48,00 lei

  PopGrip clasic GENERATIA 1 realizat din plastic, cu capac de PLASTIC, model imprimat.  Produs ..

  Adaugati in Lista de dorinte
 • Afisare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
   
  Livrare rapidă
  Pentru comenzile online ce depășesc 40 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
   
  Cele mai cool cadouri
  Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
   
  Politica de retur
  Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.