Popsockets trendul vedetelor internaționale!

Nu mai este de mult o noutate pentru publicul larg că vedetele dau startul unui trend. Se spune că vedete sunt trend-setteri, iar de cele mai multe ori branduri de renume plătesc bani grei pentru ca ele să poarte ceva. Iată că, Popsockets intră într-o “altfel” de categorie, decât cea a reclamei “mascate”, și anume, vedetele au decis să se bucure de utilitățile Posockets doar pentru că le este folositor. De ce? Pentru că își pot face selfie-uri mult mai ușor pentru fani, pentru că le ajută să manevreze telefonul în toate ipostazele dificile, ca pe platourile de filmare, la concerte, pe scenă șamd, dar și pentru că odată cu Popsockets, telefonul lor nu va ajunge în mâna hackerilor sau a paparazilor.

Starurile din America sunt cele mai vânate vedete și au fani în toate colțurile lumii, fiind mereu în centru atenției. De la cum se imbracă, ce pantofi poartă, cum s-au tuns sau cum și-au făcut unghiile, ce cremă de mâini folosesc sau cu cine se mai iubesc, toate sunt curiozități pe care fanii vânează să le știe despre vedetele preferate.

Popsockets poate fi una dintre curiozițățile voastre, pentru că noi am făcut o selecție de poze a vedetelor internaționale care folosesc acest inovativ suport de telefon. Și nu, nu face parte dintr-o strategie de marketing a brandului, ci toate pozele sunt preluate după conturile lor personale sau imortalizate de către paparazii, spre surpriza și bucuria noastră.

With Popsockets, be a star like a star!

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă share. Mulțumim! #popitdoit

1. Faimosul fotomodel Victoria Secret, Gigi Hadid, este ambasadorul Popsockets nr. 1, fiind suprinsă în multe ipostaze și cu diferite modele de Popscokets.

Trendul1

Trendul4

Trendul3

Trendul2

2. Serena Williams la Italian open și-a făcut un selfie impreună cu cupa câștigată, pentru fanii din toată lumea.

Trendul5

Tot Serena Williams de data aceasta la un selfie în oglindă.

Trendul6

3. Kendall Jenner- pe stradă. Se observă un Popscokets Green pe spatele telefonului.

Trendul7

Trendul8

4. Kilye Jenner făcându-și un selfie. Fotografie postată pe profilul personal de Instagram. Se observă cum folosește un Popsockets Black.

Trendul9 1

5. Ryan Seacrest se pozează cu ajutorul unui Popsocket Arabesque la ceremonia Grammy Awards 2016.

Trendul10 1

6. The Joker – Suicide Squad a devenit poate cel mai faimos film al anului. Se pare că Jokerul nostru a ales Popsockets Black.

Trendul11

7. Frumoasa câștigătoare a titlului de Miss USA 2016.

Trendul12

8. Michael Phelps folosind un Popsockets la The Opening Ceremony- Rio 2016.

Michael Fred Phelps este un înotător american, multiplu campion olimpic și mondial la diferite probe de natație. Este de 24 ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară și este deținătorul a șapte recorduri mondiale.

Trendul13

9. Lauren Bushnell – reality show- Ben & Lauren: Happily Ever After

Trendul14

10. Elle Ferguson – blogger faimos de moda și fashion.

Trendul15

Meniu

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.