PopWallet

Aveți nevoie de un mod elegant pentru a vă purta cardurile, ID-ul sau permisul de conducere?
PopWallet oferă o modalitate sigură și la îndemână de a vă transporta cardurile pe telefon, fără a mai purta acele incomode portofele. Gata cu cardul pus sub husa telefonului, acum ai o soluție elegantă marca PopSockets. 
Acest portofel marca PopSockets poate găzdui până la 3 carduri de credit sau 6 cărți de vizită, la o încarcare minimă. Poate avea o capacitate mai mare datorită elasticului de pe suprafețele laterale.
Se repoziționează și aderă la cele mai multe dispozitive și carcase. PopWallet folosește același gel adeziv rezistent, care se poate spăla dacă se murdărește, la fel ca și PopGrip-ul nostru de la PopSockets.
PopWallet este compatibil cu încărcarea wireless atunci când portofelul este eliminat, prin glisarea colțului din stânga sus spre dreapta si invers pentru repozitionarea pe telefon dupa incarcare. 
Adăugați un PopSockets PopGrip pentru combinația finală. 

 • POPWALLET BLACK

  POPWALLET BLACK

  95,00 lei

  Aveți nevoie de un mod elegant pentru a vă purta cardurile, ID-ul sau permisul de conducere? PopWal..

 • POPWALLET BLUE GALAXY

  POPWALLET BLUE GALAXY

  95,00 lei

  Aveți nevoie de un mod elegant pentru a vă purta cardurile, ID-ul sau permisul de conducere?PopWalle..

 • POPWALLET WHITE MARBLE

  POPWALLET WHITE MARBLE

  95,00 lei

  Aveți nevoie de un mod elegant pentru a vă purta cardurile, ID-ul sau permisul de conducere? PopW..

 • Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
   
  Livrare rapidă
  Pentru comenzile online ce depășesc 150 RON, asigurăm transportul GRATUIT în România.
   
  Cele mai cool cadouri
  Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
   
  Politica de retur
  Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.