PopWallet + Confetti Gem, portofel pentru telefon cu PopTop inclus

109.65 lei129.00 lei (-15%)

Stoc epuizat

Aveți nevoie de un mod elegant pentru a vă purta cardurile, ID-ul sau permisul de conducere?
PopWallet oferă o modalitate sigură și la îndemână de a vă transporta cardurile pe telefon, fără a mai purta acele incomode portofele. Gata cu cardul pus sub husa telefonului, acum ai o soluție elegantă marca PopSockets.
Acest portofel marca PopSockets poate găzdui până la 3 carduri de credit sau 6 cărți de vizită, la o încarcare minimă. Poate avea o capacitate mai mare datorită elasticului de pe suprafețele laterale.
Se repoziționează și aderă la cele mai multe dispozitive și carcase. PopWallet folosește același gel adeziv rezistent, care se poate spăla dacă se murdărește, la fel ca și PopGrip-ul nostru de la PopSockets.

PopWallet este compatibil cu încărcarea wireless atunci când portofelul este eliminat, prin glisarea colțului din stânga sus spre dreapta si invers pentru repozitionarea pe telefon dupa incarcare.

Față de PopWallet-ul clasic, PopWallet + conține și un orificiu special pentru a susține un PopTop. Astfel, nu mai este nevoie să ai un PopGrip și lipiciul acestuia.

PopTop-ul se pune sau se dă jos astfel: când se află în poziția închis, răsucind de la dreapta la stânga. Este simplu să îl schimbi cu un alt PopTop, îl poți adăuga sau la Popchain.

Dimensiuni: ca. 58 mm x 90 mm x 5,5 mm x 7.7 mm (PopTop)
Instrucțiuni suplimentare: Garantie si instrucțiuni pe pachetul de PopWallet.

Informații suplimentare

culoare

Meniu

PopWallet + Confetti Gem, portofel pentru telefon cu PopTop inclus

109.65 lei129.00 lei (-15%)

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.