PopWallet Plus

99.00 lei

In stoc

Disclaimer!! Produsele Personalizate SE PLATESC inainte de imprimare/ livrare. Produsele Personalizate nu se primesc retur, decat in cazul in care este achitat/ retinut costul de personalizare de 15 lei.

  • Expediere
Category:

Oamenii cumpara lucruri in mod fregvent si isi verifica telefonul si mai des. Fa-ti cunoscut brand-ul cu PopWallets si transforma tranzactiile in subiecte de discutii.

Oferă un mod elegant și sigur de a-ți transporta cărțile decredit în telefon, dar actionjeaza in parlel ca un suport PopGrip.

Poate ține până la 3 cărți de credit sau 6 cărți de vizită, în funcție de grosimea cardului. Funcționează cel mai bine cu cărți de vizită cu colț rotunjit.

Repositionabil și se lipește de majoritatea dispozitivelor și carcaselor (dar poate să nu se lipească de silicon sau impermeabile- vezi FAQ)

  • Optiuni de culori: Negru sau Alb
  • Fara taxe la printare

 

  • Personalizeaza intreaga suprafata cu logo-ul companiei, astfel
    transformi spatele telefonului tau intr-o reclama.
  • Poate fi folosita drept cadou pentru Client & Angajat, produs, pentru campanii de marketing, calatorii de vanzari, give aways, si multe altele.

 

Meniu

PopWallet Plus

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.