Tii la telefonul tau? Iata de ce sa iti cumperi un Popsockets original!

Tii la telefonul tau? Iata de ce sa iti cumperi un Popsockets original!

 

Tii la telefonul tau iata de ce sa iti cumperi un popsockets original

 

Smartphone-ul nu mai este demult un simplu mijloc de a comunica cu cei dragi, ci a devenit o moda printre persoanele de toate varstele. Iar daca vrei sa fii cu adevarat cool, atunci ai nevoie si de un suport de telefon rezistent, care sa te faca sa uiti de selfie stick-uri atunci cand vrei sa imortalizezi momente speciale din viata ta.

Cel mai cunoscut accesoriu pentru telefon este Popsockets, un buton magic, sub forma de acordeon, pe care vedetele din strainatate, dar si cele de pe plaiul mioritic le lipesc de smartphone-ul lor si le ajuta sa fie mai usor de manipulat, oferindu-le un plus de siguranta.

Problema esentiala legata de acest PopSockets este ca o idee geniala este copiata atat de producatorii din China, precum si de diferitele site-uri din Romania, care comercializeaza pop sockets fake, la preturi mult mai mici decat cele originale si, evident, de o proasta calitate.

Legea din Romania este foarte strica in ceea ce priveste pedepsele pentru copierea si vanzarea produselor cu marca inregistrata. Multi dintre acesti vanzatori ilegali, nu stiu ca realizeaza o infractiune de natura penala, pedepsita cu inchisoare de la 1 la 5 ani, la care se adauga si daunele materiale provocate celui cu drepturile de proprietate intelectuala, in acest caz Popsockets Romania.

Narcisa Christiansen, importatorul autorizat al Popsockets, spune ca Popsockets Romania comercializeaza intotdeauna produse originale, achizitionate exclusiv din S.U.A., de la producatorul si detinatorul de patent POPSOCKETS LLC. Orice produs comercializat pe catre firma noastra este importat si vandut in conformitate cu legea din Romania, dar si sub legile ce fac referire la proprietatea intelectuala dobandita odata cu protectia patentului. Impreuna cu avocatii americani, echipa de avocati din Romania face demersuri pentru a stopa vanzarea acestor fake-uri in teritoriu. Vorbim de 2 ani de munca si incredere castigata in fata clientilor, ca urmarea a calitatii Popscokets-urilor originale, cat si a unui client-service ce respecta drepturile clientului, care acum sunt umbrite de niste vanzatori neeligibili, fara niciun fel de drepturi dobandite de la producator, si care nu aduc niciun beneficiu statului, vanzand mai mult decat ilegal. Ceea ce ma bucura, este faptul ca avem clienti care ne informeaza cu privire la aceste fake-uri in piata, dezamagirea lor la adresa acestor vanzatori, dar mai ales faptul ca nici nu se gandesc sa plateasca mai putin cu 20 lei pe un produs care nu va dura in timp si nu este la calitatea celui original.

Ca sa iti dai seama de diferentele dintre un Popsockets original si unul fake, Popsockets Romania iti ofera cateva sfaturi esentiale legate de detalii si materialul din care este confectionat cel original.

Iata care sunt diferentele dintre un Popsockets fake si cel original?

  • Calitatea ambalajului. Un pop socket original se prezinta intr-un carton de calitate, mat sau lucios, de CULOARE NEAGRA si iti ofera posibilitatea sa testezi Popscokets-ul jucandu-te cu acordeonul acestuia.
  • In plus, iata cel mai importat sfat oferit de Popsockets Romania: exista un detaliu definitoriu de luat in seama in achizitionarea unui Popsockets original, si anume, acesta va avea intotdeauna platforma adeziva mata si gravata cu insemnele Popsockets, inscriptionat site-ul oficial al producatorului, numarul de patent sau link-ul unde pot fi vazute drepturile de proprietate intelectuala. Modelele contrafacute sunt fara nicio inscriptionare si sunt dintr-un plastic lucios.
  • Popsocket-urile fake au inscriptionate site-ul oficial al producatorului, dar asta nu iti ofera garantia ca este original. Lipsesc termenii de utilizare, garantia si numele importatorului, in limba romana. In tara noastra, produsele originale sunt importate de Popsockets Romania (prin intermediul Christina Diamonds SRL) si vei regasi toate elementele de mai sus, plus site-ul oficial al companiei.
  • Lipiciul. In cazul unui Popsockets original, acesta nu lasa urme. Patentul produsului original include un lipici de tipul “pop tech”, cu care te poti juca, lipind si dezlipind pana la 100 de ori, fara a lasa urme pe smartphone-ul sau tableta ta. Poate fi spalat cu apa fierbinte si sapun si devine din nou adeziv. Un pop socket fake are un lipici gelatinos, de culoare alba ce, odata lipit, nu va mai putea fi deplasat sau scos de pe carcasa. Iar acest lipici a facut cele mai multe victime: persoanele care au preferat un Popsocket fake s-au trezit ca lipiciul a cedat dintr-o data, iar telefonul a cazut.
  • Plasticul unui Popsockets original, precum cel comercializat de Popsockets Romania, prin intermediul Christina Diamonds SRL, este gumos, fin la atingere si flexibil, nicidecum dur (asa cum se intampla in cazul unui fake). Un Popsockets nu va contine niciodata PVC, plasticul rigid din care este facut un fake. Popsockets original este perfect pliabil, are doar 5 mm inchis.
  • Popsockets original intotdeauna va face “pop” de 2 ori la inchidere.
  • Pretul, principala diferenta! Un Popsocket original are preturi cuprinse intre 53 si 99 de lei, insa investitia se amortizeaza in timp. Popsockets Romania are zeci de mii de utilizatori in ultimii 2 ani, care nu au avut niciodata probleme de calitate, ci doar cuvinte de lauda. In plus, pe site-ul PopSockets Romania vei regasi multe modele din care sa iti alegi, astfel incat sa iti reflecte personalitatea.

Ca dovada ca produsele de calitate sunt cele apreciate de marii retaileri, Popsockets original este distribuit in magazinele Orange Shop de la 1 iunie. Fii fericitul utilizator al unui Popsockets Original, si achizitioneaza-l de pe PopSockets Romania sau din magazinele partenere afisate pe site.

Iata o scurta istorie despre cum a luat nastere mania Popsockets!

“Popsockets” este un concept nascut in anul 2012, creat de David Barnett, profesor de filosofie. Acesta a lipit doua butoane mari pe telefonul sau pentru a-si tine bine infasurate castile, iar ulterior le-a schimbat cu unele de tipul unui acordeon, pentru a obtine o si mai buna sustinere.

Cand s-a multumit cu rezultatul obtinut, a facut un grup de testare, alcatuit din studentii sai, care au fost pe deplin multumiti de inventia profesorului sau. La scurt timp, in noiembrie 2013 si-a deschis magazinul online dedicat, iar in doar cateva luni vanzarile au explodat. Ca urmare a exploziei de cereri, NPR SUA a numit Popsockets cel mai cool suport de telefon al anului 2012, iar in 2015 USA Today i-a oferit titlul de “cea mai cool tehnologie care trebuie testata”.

In Romania, Popsockets este importat de Christina Diamonds SRL, dupa ce Narcisa Christiansen, director general, l-a observat in vara anului 2015 pe un vas de croaziera la o doamna din America, ce il folosea pentru a face selfie-uri. Dupa discutii, Narcisa a devenit importator autorizat al brandului, iar “David ne ofera exclusivitate pe teritoriul Romaniei, dar si pentru piata din Danemarca”.

Din 2016 Popsockets se bucura de un real succes in Romania si are nenumarati utilizatori fericiti de utilitatile si calitatea celor mai iubite suporturi de telefon din intreaga lume.

Meniu

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.