Ce sunt PopSockets?


PopSockets este brandul accesoriului de telefon și tabletă care a revoluționat piața americană, făcând utilizarea lor mult mai ușoare.

Adăugând un pop socket pe spatele oricărui dispozitiv mobil, îi poți crește utilitatea, bucurându-te astfel de un dispozitiv necesar și confortabil, ce îți oferă siguranța mult visată.

Atenție, dă dependență! Doar dacă achiziționezi un produs al brandului Popsockets original, comercializat doar de Popsockets Romania si partenerii autorizați, te poți bucura de clipe distractive în deplină siguranță. Pop up si pop down, iar tableta și smartphone-ul tău sunt gata pentru a fi utilizate. Abia așteptăm să ne împărtășesti experiența pe care ai avut-o cu cel mai cool și trendy suport telefon pentru mașina, suport pentru birou sau tabletă.  


Din ce este creat?
Produsele oferite de PopSockets LLC au la bază un patent special inventat pentru ca tu să te bucuri de acest dispozitiv util, pentru mult timp.


POPSOCKETS este cel mai îndrăgit brand de accesorii de telefoane, dar și cele mai util cadouri pentru că:

  • - Telefonul sau tableta are suport propriu
  • - Selfie-ul devine mai super-distractiv
  • - Conversăm mai simplu pe chat fără riscul de a scăpa din mâna telefonul sau tableta
  • - Urmărim filmele sau fotografiile mai comod și mai simplu
  • - Prezentările devin mai simple indiferent de locul întalnirii
  • - Cu pop socket, gata cu ecranele sparte.


Ce trebuie să știi despre cel mai la modă și iubit produs creat de Popsockets LLC?

  • - Se lipeste ușor de telefon sau tabletă
  • - Platforma de aderență este una revoluționară
  • - Se poziționează și se repoziționeză pe suprafața device-ului simplu si rapid, în doar 12 secunde
  • - Se curăță foarte ușor, prin spălare.


Cumpără-ți un pop socket de pe site-ul nostru și vei vedea ce distractiv este să faci o mulțime de lucruri în deplină siguranță: să urmărești filme, să faci cele mai cool selfie-uri, să vizionezi videoclipuri și multe alte lucruri.


Povestea din spatele brandului PopSockets

David Barnett este cel care a venit cu ideea de a crea un accesoriu de telefon unic, capabil să răspundă la necesitățile tehnologiilor moderne, prin care oricine să se bucure de ergonomie, stabilitate, rezistență și siguranță.

Aceasta fiind idea de bază, a conceput un sistem de tipul pop up si pop down pentru ca telefoanele inteligente, tabletele și alte device-uri să poate fi folosite la maximă capacitate, fără a cădea. Așa s-a născut brandul PopSockets. Dintr-o idee s-a transformat veritiginos într-un accesoriu fără de care utilizatorii de tehnologii nu mai pot trăi.

După multiple testări și întârzieri cauzate de dorința lui David de a scoate pe piață un produs de calitate, primul popsocket a ieșit la lumină în luna ianuarie 2014.

Încă de pe atunci, vanzările de popsocket au crescut exponențial, iar tinerii au fost cei mai entuziasmați de acest produs: „Acum, nu îmi imaginez cum ar fi telefonul fără un pop socket”. Și acesta este doar unul dintre testimoniale. De acolo până la crearea unei comunități de fani a fost un simplu pas, mai ales că americanii știu să aprecieze un produs de calitate.

Brandul Popsockets a ajuns în România în decembrie 2015, și de atunci numără mii de clienți mulțumiți și fericiți de existența sa. 

Află mai multe aici → Descoperă

 
Livrare rapidă
Livrăm prin curier rapid, în toată țara, în 24-48 de ore. Comenzile din weekend sau cele efectuate de Sărbătorile naționale vor fi livrate în urmatoarele zile lucrătoare.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.