Ce sunt PopSockets?


PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă care a revoluționat piața americană, făcând utilizarea smartphone-ului si a tabletei mult mai ușoare.

Adăugând un PopSocket pe spatele oricărui dispozitiv mobil, îi poți crește utilitatea, bucurându-te astfel de un dispozitiv necesar și confortabil, ce îți oferă siguranța mult visată.

Atenție, dă dependență! Doar dacă achiziționezi un Popsocket original, comercializat doar de Popsocket Romania si partenerii autorizați, te poți bucura de clipe distractive în deplină siguranță. Pop up si pop down, iar tableta și smartphone-ul tău sunt gata pentru a fi utilizate. Abia așteptăm să ne împărtășesti experiența pe care ai avut-o cu cel mai cool și trendy suport telefon pentru mașina, suport pentru birou sau tabletă.  


Din ce este creat?
PopSockets are la bază un patent special inventat pentru ca tu să te bucuri de acest dispozitiv util, pentru mult timp.


POPSOCKET a devenit cel mai îndrăgit accesoriu de telefon, dar și cel mai util cadou pentru că:

  • - Telefonul sau tableta are suport propriu
  • - Selfie-ul devine mai super-distractiv
  • - Conversăm mai simplu pe chat fără riscul de a scăpa din mâna telefonul sau tableta
  • - Urmărim filmele sau fotografiile mai comod și mai simplu
  • - Prezentările devin mai simple indiferent de locul întalnirii
  • - Cu Popsocket, gata cu ecranele sparte.


Ce trebuie să știi despre cel mai la modă și iubit Popsocket?

  • - Se lipeste ușor de telefon sau tabletă
  • - Platforma de aderență este una revoluționară
  • - Se poziționează și se repoziționeză pe suprafața device-ului simplu si rapid, în doar 12 secunde
  • - Se curăță foarte ușor, prin spălare.


Cumpără-ți un pop socket de pe site-ul nostru și vei vedea ce distractiv este să faci o mulțime de lucruri în deplină siguranță: să urmărești filme, să faci cele mai cool selfie-uri, să vizionezi videoclipuri și multe alte lucruri.


Povestea din spatele brandului Popsocket

David Barnett este cel care a venit cu ideea de a crea un accesoriu de telefon unic, capabil să răspundă la necesitățile tehnologiilor moderne, prin care oricine să se bucure de ergonomie, stabilitate, rezistență și siguranță.

Aceasta fiind idea de bază, a conceput un sistem de tipul pop up si pop down pentru ca telefoanele inteligente, tabletele și alte device-uri să poate fi folosite la maximă capacitate, fără a cădea. Așa s-a născut PopSocket. Dintr-o idee s-a transformat veritiginos într-un accesoriu fără de care utilizatorii de tehnologii nu mai pot trăi.

După multiple testări și întârzieri cauzate de dorința lui David de a scoate pe piață un produs de calitate, primul popsocket a ieșit la lumină în luna ianuarie 2014.

Încă de pe atunci, vanzările de popsocket au crescut exponențial, iar tinerii au fost cei mai entuziasmați de acest produs: „Acum, nu îmi imaginez cum ar fi telefonul fără un popsocket”. Și acesta este doar unul dintre testimoniale. De acolo până la crearea unei comunități de fani a fost un simplu pas, mai ales că americanii știu să aprecieze un produs de calitate.

Popsockets în România a ajuns în decembrie 2015, și de atunci înmumără mii de clienți mulțumiți și fericiți de existența sa. 

Află mai multe aici → Descoperă

 
Livrare rapidă
Alege-ți acum un popsocket, cel mai cool accesoriu pentru telefon și tabletă și ți-l livrăm prin curierat rapid în 2 zile lucrătoare, pe întreg teritoriul României.
 
Cele mai cool cadouri
PopSockets este o idee grozavă pentru cadouri! Familie, prieteni, colegi de serviciu sau șefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou unic şi util, care poate fi personalizat cu logo-ul companiei.
 
Politica de retur
PopSockets este un accesoriu de telefon și tabletă minunat, eşti sigur(ă) că vrei să-l înapoiezi? Dacă totuşi vrei să îl returnezi, ai la dispoziţie 30 de zile de la data achiziţiei.