Ce sunt PopSockets?

PopSockets este brandul de accesorii de telefon și tabletă care a revoluționat piața de telefonie mobilă, făcând utilizarea lor mult mai ușoară.

A devenit în doar câțiva ani accesoriul numărul 1 de pe telefoanele din întreaga lume. 

Adăugând un Popsokets pe spatele oricărui telefon, tabletă sau carcasă, precum și în mașină, îi poți crește utilitatea, bucurându-te astfel de un dispozitiv necesar și confortabil, ce îți oferă siguranța mult visată.

POPSOCKETS este cel mai îndrăgit brand de accesorii de telefoane, dar și cele mai util cadouri pentru că:

  • - Telefonul sau tableta are suport propriu
  • - Selfie-ul devine super-distractiv și nu vei mai putea face poze cu telefoanele prietenilor care nu au Popsockets 
  • - Conversăm mai simplu pe chat fără riscul de a scăpa din mâna telefonul sau tableta
  • - Urmărim filmele sau fotografiile mai comod și mai simplu
  • - Prezentările devin mai simple indiferent de locul întalnirii
  • - Cu Popsockets, gata cu ecranele sparte.


Ce trebuie să știi despre cel mai la modă și iubit produs creat de Popsockets LLC?

  • - Platforma de aderență este una revoluționară
  • - Se lipeste ușor de telefon sau tabletă, dar nu se lipește de unele carcase
  • - Se poziționează și se repoziționeză pe suprafața device-ului simplu si rapid, în doar 12 secunde
  • - Lipiciul se curăță foarte ușor, dacă nu se mai lipește corespunzător, prin spălare cu apă fierbinte și săpun.

Cumpără-ți un pop socket de pe site-ul nostru și vei vedea ce distractiv este să faci o mulțime de lucruri în deplină siguranță: să urmărești filme, să faci cele mai cool selfie-uri, să vizionezi videoclipuri și multe alte lucruri.

Atenție, dă dependență! 


Povestea din spatele brandului PopSockets

Accesoriile de telefoane și tablete PopSockets sunt, în primul rând, gadgeturile care au revoluționat industria smartphone-urilor din America. Create de David Barnett, in anul 2012, un profesor de filosofie al Universității Colorado, acestea au devenit, rapid, gadgetul preferat al vedetelor de talie mondială, precum: surorile Kardashian, Bella si Gigi Hadid, Victoria Beckham, Serena Williams si multe altele.

PopSockets a fost revelația secolului XXI în materie de suporturi pentru telefoane și tablete. Creația “butonului magic”, de tip acordeon, a plecat de la nevoia lui David de a-și ține căștile bine înfășurate în jurul telefonului. De aici și până la cucerirea globală a utilizatorilor de smartphone-uri și tablete a fost doar un pas.


PopSockets România, prin Christina Diamonds SRL, este singurul importator și distribuitor autorizat de David Barnett pentru România

Problema esențială legată de aceste suporturi de telefoane și tablete PopSockets este că o idee genială este copiată atât de producătorii din China, precum și de diferitele site-uri din România, care comercializează pop socket-uri fake, la prețuri mult mai mici decât cele originale și sunt, evident, de o calitate inferioară. PopSockets România, prin intermediul Narcisei Christiansen, comercializează doar accesorii de telefoane și tablete originale, PATENTATE, marca Popsockets.

Produsele PopSockets originale sunt vândute de PopSockets România și partenerii săi, precum Orange, Arsis By Vodafone, Brand GSM, Selfie-Stick.ro, Esset Gsm, Emag, benzinariile MOL, Replica Vedetelor, Mac Gsm, TatooIT și mulți alți vânzători mici din toata țara, cu o distribuție de peste 300 de puncte de vânzare. Acestea sunt magazinele oficiale unde vei găsi produsul original, care corespunde standardelor de calitate și siguranță impuse de PopSockets LLC.

Declarație de conformitate, Narcisa Christiansen, importatorul autorizat al Popsockets -  Popsockets România comercializează întotdeauna produse originale, achizitionate exclusiv din S.U.A., de la producătorul și deținatorul de patent POPSOCKETS LLC. Orice produs comercializat pe catre firma noastră este importat și vândut în conformitate cu legea din România, dar și sub legile ce fac referire la proprietatea intelectuală dobândită odată cu protecția patentului. 

Află mai multe aici  Cum arată Popsockets original? 
Livrare rapidă
Livrăm prin curier rapid, în toată țara, în 24-48 de ore. Comenzile din weekend sau cele efectuate de Sărbătorile naționale vor fi livrate în urmatoarele zile lucrătoare.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.