Magazine Popsockets

Popsockets este PATENTAT, nu doar pentru nume, dar mai ales pentru ceea ce face și cum arată! Atenție la ce produs cumperi! Orice idee îndrăzneață este foarte ușor copiată, iar dacă nu citești toate detaliile, fără să îți dai seama, cumperi un produs al brandului PopSockets fake! Citește cu atenție atât instrucțiunile de pe ambalaj, cât și verifică produsul dacă este gravat pe platforma adezivă cu popsockets.com/IP.

Alege doar originalul! Produsele brandului Popsockets originale sunt vândute prin partenerii de mai jos și nu numai.

Fii atent să cumperi pop sockets în ambalaj negru mat si care să aibă caracteristicile mai jos descrise.

Dacă vrei să te bucuri de funcționalitate maximă, fără teama că îți poți distruge smartphone-ul sau tableta, te îndemnăm să alegi un produsul marcii Popsockets original, distribuit doar de PopSockets România și partenerii noștri.

Ambalajul patentat de PopSockets original cuprinde detalii cu privire la utilizarea acesoriului pentru telefon, garanția, precum și numele nostru de importator autorizat Christina Diamonds SRL, respectiv http://www.popsockets.ro/.

Dacă ai văzut pop socket-uri fake, te asteptăm cu drag să ni le raportezi pe adresa fakes@popsockets.ro.

Brand GSM
Emag
Selfie Stick
Replica Vedetelor
Tattoo IT
Tattoo IT
Orange
Vodafone
 
Livrare rapidă
Livrăm prin curier rapid, în toată țara, în 24-48 de ore. Comenzile din weekend sau cele efectuate de Sărbătorile naționale vor fi livrate în urmatoarele zile lucrătoare.
 
Cele mai cool cadouri
Popsockets este o idee grozavă de cadouri. Familie, prieteni, colegi sau sefi, toți vor fi încântați de acest suport de telefon. Un cadou inovativ și util, care poate fi personalizat cu orice imagine dorești. Scrie-ne la adresa sales@popsockets.ro și îți creăm un Popsockets unicat.
 
Politica de retur
Popsockets este minunat- ești sigur/ă că vrei să-l dai înapoi? Dacă nu ești fan, ai putea să-l oferi cuiva care îl va aprecia mai mult. Dacă într-adevăr vrei să-l returnezi, ai la dispoziție 14 zile de la data achiziției.