Modalități de promovare unice

Fiecare companie dorește să fie cât mai vizibilă printre clienții sau partenerii săi, și de cele mai multe ori apelează la campanii de fidelizare prin materiale promoționale, care să facă cunoscut brandul.

Obiectivul oricărei campanii de marketing de promovare este de a sensibiliza cu privire la un produs sau de a crește vizibilitatea. Promovarea prin materiale de marketing are avantajul de a fi valoroasă atât clienții noi, cât și pentru clienții existenți – oferă clienților noi, un motiv de a încerca produsul pentru prima dată, în timp ce construiește loialitate printre clienții existenți.

Consumatorii sunt influențați de fiecare mesaj, logo-ul, panouri publicitare sau de celebritățile devenite purtătorul de cuvânt al unui brand. Chiar și atunci când consumatorii nu acordă atenție, mesajul rămâne în câmpul lor de conștiință, fiind preluat poate doar prin vizorul vederii periferice. Așa că, independ și inconștient de client mesajul a ajuns unde era nevoie.

Cu siguranță fiecare dintre voi a primit, la un moment dat, un fix personalizat, o agendă sau alte multe obiecte fără „personalitate”, pe care după puțin timp le-ați uitat undeva într-un dulap sau le-ați aruncat pentru nu vă făceau de folos.

Nu știm să spunem dacă este doar o tendință printre aceste metode de promovare, în lipsă de altceva, dar cu singuranță este nevoie de ceva nou. O campanie de succes trebuie să dea dovadă de creativitate și nu să copieze o alta, care poate a avut succes în alt context. Trebuie avut în vedere și faptul că piața este în mișcare continuă către tehnologie, iar adaptabilitatea la cerințele ei este cheia spre viitor.

Un astfel de instrument de promovare este Popsockets, pentru ca este produsul acela unic care atrage toate privirile. Și spunem asta din experiență, pentru că nu există persoană care să nu ne întrebe „ Ce este ăla după spatele telefonului tău?” și atunci când explicăm, se aude previzibilul „Wow, vreau și eu!”.

 

Nu doar că Popsockets atrage privirile celor din jur, însă odată folosit el devine u n partener de încredere pentru fiecare telefon, făcând ca utilizatorii de telefoane să devină dependenți de utilizările sale și mereu să vizualizeze brandul companiei de unde l-au primit.

De ce să alegeți Popsockets pentru cadourile corporate, campaniile de marketing sau fidelizare?

  • Atrageți vizibilitate companiei cu cel mai nou trend din America;
  • Uitați de fixuri sau mape! Accesoriile mobile sunt simplu de comunicat, creative și necesare într-o lume dominată de tehnologie;
  • Oportunitate de dezvoltare a afacerii prin SMART Gadget;
  • Campaniile de promovare au astfel mai multă vizibilitate și atrag prin design-ul inovator al Popsockets;
  • Promovarea business-ului printr-un dispozitiv UNIC și extrem de util, mereu la îndemâna utilizatorului și a celor cu care intră în contact.
  • Popsockets oferă utilitatea zilnică, astfel că brandul dvs. va fi vizibil și recomandat.

Modalități de promovare unice3

Avem un portofoliu mare de clienți mulțumiți de impactul avut de campaniile cărora Popsockets le-a fost instrument de promovare și prin aceasta, știm că încrederea în ceea ce este transmis trebuie să vină odată cu cel puțin o recomandare.

Scrieți-ne la adresa sales@popsockets.ro  și vă putem realiza o simulare de personalizare a Popsocketului, bazată pe un plan de comunicare implementat conform viziunii companiei dumneavoastră.

Meniu

Profită de 10% reducere

la următoarea ta comandă!

Abonează-te la newsletter și primești un cupon cu 10% reducere pentru următoarea comandă! Completează formularul de mai jos cu datele cerute.